StoryEditor

100 testov zdravia bez výmenného lístka a bez čakania

16.09.2024, 00:00

V laboratóriách MEDIREX získate rýchlo a diskrétne informácie o svojom zdravotnom stave

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Medirex.

Máte zdravotné problémy a nepoznáte ich príčinu? Trápia vás príznaky ako únava, tráviace problémy, nafukovanie, ekzémy či bolesti hlavy? Krvné testy a špecializované balíčky nad rámec štandardne dostupnej zdravotnej starostlivosti dokážu odhaliť široké spektrum ochorení. Vďaka včasnej diagnostike získate spoľahlivý obraz o svojom zdraví, môžete podniknúť adresné a individuálne preventívne kroky, liečbu a predísť tak vážnejším komplikáciám v budúcnosti.

V odberových centrách laboratórií MEDIREX môžete absolvovať krvné vyšetrenia pod dohľadom skúsených odborníkov bez čakania a bez potreby výmenného lístka. Nemusíte predtým navštíviť všeobecného lekára ani špecialistu.

MEDIREX na základe dlhoročných skúseností zostavil takmer sto typov a balíkov vyšetrení, ktoré sú šité na mieru pre ženy, mužov, rôzne vekové kategórie a rôzne skupiny príznakov. Zoznam vyšetrení s popismi nájdete na www.medirex.sk.

V portfóliu nájdete širokú škálu testov zameraných na rôzne zdravotné problémy. „Klienti často vyhľadávajú vyšetrenia pri nežiaducich reakciách na potraviny, ako sú precitlivenosť, intolerancia, či alergia. Ďalej žiadajú testy pri podozrení na celiakiu, histamínovú intoleranciu, hormonálny disbalans, či vyšetrenia pre športovcov, ktorí si chcú zlepšiť výkonnosť. Okrem toho ponúkame aj diskrétne testy zamerané na intímne zdravie,“ vraví Zuzana Petríková z laboratórií MEDIREX.

Objednať sa môžete na presný čas telefonicky či elektronicky, väčšinu odberových miest však môžete navštíviť aj bez objednania, pričom odber krvi zvyčajne netrvá dlhšie ako pár minút. Výsledky testov dostanete elektronicky, vo väčšine prípadov už do jedného dňa od odberu. V prípade záujmu ich môžete konzultovať s lekárom.

Mnohé odberové centrá majú bezbariérový prístup, pohodlné parkovanie a možnosť platby kartou. Pre zaneprázdnených klientov sú k dispozícii aj skoré ranné termíny už od 6:45 hod. Ak sa obávate samotného odberu, profesionálne a empatické zdravotné sestry vám poskytnú individuálnu starostlivosť a podporu, vďaka čomu bude pre vás celý proces príjemnou skúsenosťou. Vyšetrenia môžete dopriať aj svojim blízkym ako darček.

 

Odberové centrá MEDIREX

Trnavský kraj: Trnava, Malacky

Banskobystrický kraj: Banská Bystrica, Nová Baňa, Rimavská Sobota

Košický kraj: 3x Košice, Trebišov, Michalovce, Moldava nad Bodvou

Prešovský kraj: 3x Prešov, Snina, Bardejov, Poprad, Sabinov

Trenčiansky kraj: 2x Trenčín, Prievidza

Žilinský kraj: Demänovská dolina, Liptovský Hrádok

V Bratislave nájdete až 11 odberových centier, v bratislavskom okrese si tiež môžete objednať službu „odber doma“ vo vami zvolenom čase. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = zdn/zdn-nativ, menuAlias = zdn-nativ, menuRouteLevel0 = zdn, homepage = false
16. september 2024 00:02