Mango s kivi, čokosorbet, avokádo s limetkou alebo hruška či čierna ríbezľa... Ak sa vám už len pri vymenúvaní zbiehajú slinky, tak vedzte, že je to len niekoľko z príchutí originálnych nanukov, ktoré už piaty rok vyrábajú mladí manželia v Bratislave v rodinnej firme Marinela.
Daniela a Marián sa streli na Ekonomickej univerzite, kde obaja študovali medzinárodné vzťahy. Slovo dalo slovo (najmä počas skúškového obdobia) a z dvojice sa stal pár, ktorý precestoval kus sveta a absolovoval rôzne stáže. Čo by ste robili, ak by ste za sebou mali podobný príbeh?
Vunhuovci sa rozhodli, že zostanú na Slovensku a začnú vyrábať sorbety na paličke.
„Myšlienka o nanukoch prišla na dovolenke. Ono sa to tak hovorí, že keď človek vypne, prídu najlepšie nápady. Marián bol ten, ktorý všetko zinicioval, našiel školu v Bologni, prihlásil nás tam a šli sme sa učiť, ako sa robí zmrzlina,“ spomína na začiatky Daniela.
Zostáva vám 85% na dočítanie.