Málokomu sa chce potiť doma v kuchyni, keď si marmeládu, džem, lekvár, kompót či mrazenú ovocnú dreň môže jednoducho hodiť do košíka v hypermarkete. A okrem toho si ešte aj môže vybrať z desiatok druhov.
Dôvodov na domácu prípravu konzervovaných ovocných pochúťok je viacero. Pri zdraví a kvalite sa začínajú, pri chuti a udržiavaní tradícii končia. Toto je päť najvážnejších dôvodov, pre ktoré stojí za to zobrať si uprostred augusta pár dní voľna a opásať sa kuchárskou zásterou.
01 - Modified: 2024-10-05 06:00:00 - Feat.: - Title: Mykológ: Prečo nemožno hubu označiť za liek, ktorá je afrodiziakom a ktoré majú najviac liečivých látok?
02 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor?
03 - Modified: 2024-10-04 16:00:00 - Feat.: - Title: Nevarte ich ani nepečte: Tieto potraviny by sa mali konzumovať v surovom stave
04 - Modified: 2024-10-04 14:32:16 - Feat.: - Title: Mŕtvicu dostáva čoraz viac mladších ľudí. Štúdia odhaľuje, prečo mozgové príhody celosvetovo narastajú
05 - Modified: 2024-10-04 14:22:33 - Feat.: - Title: Tento kvíz vám jedného dňa môže zachrániť život. Ak ho nedáte na plný počet, môžete mať vážny problém