StoryEditorKlasická slovenská kuchyňa. Lahodná zdravotná katastrofa?
Niet nad tradičnú domácu kuchyňu. Ergo babičkinu. Alebo aspoň mamičkinu.
Hutná polievka, výdatné hlavné jedlo a dezert, čo by sám o sebe vystačil za dva chody. Zlaté piliere slovenskej kuchyne sú chutné (alebo občas aj nie) a za ten svet na ne nedáme dopustiť. Čo však robia tradičné podtatranské pokrmy s našim zdravím? Popravde, radšej ani nechcite vedieť.
01 - Modified: 2024-10-05 22:00:00 - Feat.: - Title: Kontrolka nášho tela. Kedy bolesť naznačuje vážny problém
02 - Modified: 2024-10-05 06:00:00 - Feat.: - Title: Mykológ: Prečo nemožno hubu označiť za liek, ktorá je afrodiziakom a ktoré majú najviac liečivých látok?
03 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor?
04 - Modified: 2024-10-04 16:00:00 - Feat.: - Title: Nevarte ich ani nepečte: Tieto potraviny by sa mali konzumovať v surovom stave
05 - Modified: 2024-10-04 14:32:16 - Feat.: - Title: Mŕtvicu dostáva čoraz viac mladších ľudí. Štúdia odhaľuje, prečo mozgové príhody celosvetovo narastajú