StoryEditor

Minestrone či frittata. Tipy, ako využiť jedlo, čo zostalo v chladničke

12.02.2016, 23:00
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Uvarili ste viac cestovín na obed, než ste chceli? Neviete, čo sa zvyškami? Jedlo nevyhadzujte a zbytočne neplytvajte. Skúste jednoduché recepty, vďaka ktorým už nevyhodíte ani uvädnutý šalát, radí portál lidovky. cz.


 


 

01 - Modified: 2008-02-06 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Bushov nástupca sa týka aj nás
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor? 02 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme! 03 - Modified: 2024-09-30 11:44:45 - Feat.: - Title: Hokkaido tekvica je v jeseni nenahraditeľná: Zelenina, z ktorej vykúzlite sladké aj slané dobroty 04 - Modified: 2024-09-27 07:05:24 - Feat.: - Title: Zázračné účinky sliviek vás prekvapia: Pravidelná konzumácia robí s telom divy 05 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
06. október 2024 06:19