StoryEditor

Minestrone či frittata. Tipy, ako využiť jedlo, čo zostalo v chladničke

12.02.2016, 23:00
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Uvarili ste viac cestovín na obed, než ste chceli? Neviete, čo sa zvyškami? Jedlo nevyhadzujte a zbytočne neplytvajte. Skúste jednoduché recepty, vďaka ktorým už nevyhodíte ani uvädnutý šalát, radí portál lidovky. cz.


 


 

01 - Modified: 2008-02-06 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Bushov nástupca sa týka aj nás
01 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie? 02 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy 03 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne 04 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku 05 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
22. november 2024 07:20