StoryEditorGastro vychytávka roku 2015. Čokoláda získala revolučnú podobu
Čokoláda v akejkoľvek podobe patrí medzi najobľúbenejšie potraviny na svete. Tentokrát však dokázala japonská spoločnosť Bourbon opäť prekvapiť. Dali jej totiž formu, ktorej výnimočnosť spočíva najmä v jej praktickosti, píše internetový portál designyoutrust.com.
Či už v tuhej podobe alebo po roztopení môže byť súčasťou sladkých pokrmov a jednoznačne vám ušetrí v kuchyni veľa času. Tvorcovia hneď uverejnili aj viacero tipov, ako ich produkt využiť.
01 - Modified: 2007-12-11 08:20:00 - Feat.: 0 - Title: Inflácia v Číne dosiahla 11-ročné maximum
01 - Modified: 2024-11-03 09:00:00 - Feat.: - Title: 10 najstrašidelnejších hororov všetkých čias. V napätí ťa nechajú do poslednej minúty, ak si strachopud, radšej ich ani nepozeraj
02 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
03 - Modified: 2024-10-25 22:00:00 - Feat.: - Title: Jedz, inak nevstaneš od stola! Aké traumy z jedla sú nám vnášané do života aj čo robiť, keď dieťa nechce jesť?
04 - Modified: 2024-10-23 14:00:00 - Feat.: - Title: Objavte prehliadaný potenciál bežných potravín: Tieto prospievajú libidu aj plodnosti
05 - Modified: 2024-10-24 10:04:56 - Feat.: - Title: Nalaď sa na jesennú pohodu: Osem jednoduchých tipov, ako si užiť chladné dni a udržať psychickú rovnováhu