Prečítajte si článok publikovaný v HN magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.
Vedeli ste o tom, že niektoré druhy ovocia môžu za istých okolností spôsobiť zdravotné problémy? V HN magazíne sme sa pozreli na to, pri ktorých druhoch by sme mali byť obzvlášť opatrní, prečo a čo všetko nám hrozí. V nasledujúcom článku si prečítajte, o ktoré ide:
Jahody
Obľúbená letná pochúťka je u nás sezónnym ovocím, aj preto sa okrem dvoch-troch mesiacov v roku musíme spoliehať len na jej dovoz. Jahody sa dlhodobo radia k ovociu s najvyšším obsahom pesticídov,
známe sú prípady robotníkov z jahodových plantáží, kto...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-23 19:18:11 - Feat.: 0 - Title: Terapia jedlom. Kedy môžu potraviny liečiť a kedy ubližovať?
02 - Modified: 2020-06-26 09:43:59 - Feat.: 0 - Title: Nebezpečné ovocie, voda a zelenina: Ako sa vyvarovať rizík?
01 - Modified: 2024-11-11 11:30:00 - Feat.: - Title: Reformátor, ktorého zvalcovali tanky. Ekonóm Ota Šik odkrýval krutú pravdu, verejnosť ju prijímala, Moskva nie
02 - Modified: 2024-11-10 23:00:00 - Feat.: - Title: Trávenie vs. mozog: Ako podporiť a opraviť si trávenie?
03 - Modified: 2024-11-08 15:00:00 - Feat.: - Title: Prvá pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy
04 - Modified: 2024-11-08 06:30:00 - Feat.: - Title: XXL balenia a tieto potraviny nechajte v regáli. Poradíme vám, ako ušetriť, ale napriek tomu jesť kvalitne
05 - Modified: 2024-11-07 06:30:00 - Feat.: - Title: Usporiť pri varení a neutrpieť na kvalite? Takto skladujte potraviny a nezabúdajte na pokrievku