StoryEditorHotel Park Avenue: Kríza ich prinútila k zmene, zo steakov prešli na koncept ejžn bowl
Prečítajte si článok publikovaný v magazíne prečo nie?!, ktorý vychádza ako príloha Hospodárskych novín.
Domáci aj návštevníci Piešťan vedeli, že tamojší Hotel Park Avenue má famóznu steakovú reštauráciu. Pandémia však zmenila aj to. Riaditeľ Dušan Ďurčák pre Horeca magazine potvrdil, že robiť steaky do krabičky pre nich už nemalo zmysel.
„Vstupy boli dosť vysoké v porovnaní s výsledným efektom. Ľudia k nám síce na steaky chodili, ale nestačilo to, keď zoberieme do úvahy, aké boli náklady na udržanie kvalitného personálu a prvotriednych surovín.“
Problémom Piešťan je podľa neho fakt, že väčšina ľudí sa živí turizmom, takže miestna kúpna sila výrazne klesla. „Preto sme sa vybrali smerom...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-06-02 19:43:57 - Feat.: 0 - Title: Gašperov mlyn sa po korone vracia s odvážnym experimentom. Týmto chce prilákať zákazníkov
02 - Modified: 2021-06-08 13:17:03 - Feat.: 0 - Title: Solisko prežilo len vďaka úveru. Stravovanie na terase je len krátkodobá letná záležitosť, odkazujú
01 - Modified: 2024-11-04 12:00:00 - Feat.: - Title: Dolár za noc v japonskom hoteli. Má to však háčik - lacná izba je spojená s tým, že tvoj spánok budú sledovať ľudia na internete
02 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
03 - Modified: 2024-10-25 22:00:00 - Feat.: - Title: Jedz, inak nevstaneš od stola! Aké traumy z jedla sú nám vnášané do života aj čo robiť, keď dieťa nechce jesť?
04 - Modified: 2024-10-24 08:15:18 - Feat.: - Title: Leoš Mareš oslavuje so svojou Monikou výročie. Zmizli v púštnom hoteli na konci sveta. Noc za päť tisíc eur!
05 - Modified: 2024-10-23 14:00:00 - Feat.: - Title: Objavte prehliadaný potenciál bežných potravín: Tieto prospievajú libidu aj plodnosti