StoryEditor

Na ktoré potraviny si v lete dať pozor a ako sa bežné jedlá menia na jedy

05.08.2020, 18:00
Autor:
ipip
Ako sa potraviny ľahko môžu zmeniť na zdroj nákazy?

Nesprávnym výberom a skladovaním potravín sa aj pre mnohých obľúbené leto môže zmeniť na nočnú moru. Namiesto dovolenky alebo oddychu pri vode nám zaberú čas zdravotné ťažkosti. Aj taký je scenár tých, ktorí v lete zanedbajú základné zásady, týkajúce sa zaochádzania s potravinami.

Odborníčka a nutričná terapeutka Monika Tělupilová pre HN prezradila, na ktoré potraviny si v horúčavách dávať pozor a ktorých chýb sa vyvarovať.

V galérii si pozrite, ktoré potraviny sú v tomto období najrizikovejšie a ako sa z nich ľahko môžu stať zdroje nákazy:

Monika Tělupilová

  • Odborníčka na zdravé stravovanie.
  • Nutričný garant projektu CEFF (Certified E-Friendly Food, Potraviny a doplňky stravy bez zbytečné chemie) Česká republika.
  • Svoje kvalifikácie aktuálne rozšírila o laktačné poradenstvo a koučovanie so zameraním sa na genderovú inteligenciu.

01 - Modified: 2024-07-04 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Caesar šalát oslavuje 100. výročie, názov však nedostal podľa rímskeho vodcu. Toto doň vôbec nepatrí 02 - Modified: 2024-07-04 10:00:00 - Feat.: - Title: Parfumová recenzentka: Dávam si aj tri rôzne vône naraz. Ikonické zloženia známych kúskov sú prísne chránené 03 - Modified: 2024-07-04 08:01:17 - Feat.: - Title: Spíte v noci so zapnutým ventilátorom? Chyba! Tieto nepríjemnosti to môže spôsobiť, radšej ho vypnite 04 - Modified: 2024-07-03 22:00:00 - Feat.: - Title: 4 tipy, ako predísť katastrofe na dovolenke 05 - Modified: 2024-07-03 15:00:00 - Feat.: - Title: Červené či broskyňové vlasy. Poznáme trendy, ktoré ovládnu toto leto
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
08. júl 2024 22:42