StoryEditorMusí mať podnik obrusy a majú to zvučné mená ľahšie? Vyvraciame mýty o michelinských hviezdach
Sami komisári vyhlasujú, že hviezdy radšej udeľujú než odoberajú. Aké sú však dnešné nároky na reštaurácie?
Michelinské hviezdy sú najprestížnejším ocenením v gastronómii. Nie je preto prekvapením, že je ich udeľovanie (a odoberanie) trochu tajomnou záležitosťou, s množstvom dohadov a fám, uvádzajú Lidovky.
Čo je na nich pravdy si pozrite v galérii:
01 - Modified: 2018-07-24 08:44:06 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár skritizoval našu gastronómiu: Prečo by sem chodil Michelin, kvôli rezňom a haluškám?
02 - Modified: 2018-12-03 09:20:31 - Feat.: 0 - Title: Michelinský šéfkuchár: Čo varíme vo Fielde, doma nerobím. Radšej si dám dobrú sviečkovú
03 - Modified: 2018-12-26 18:37:14 - Feat.: 0 - Title: Začínali s malou pivničkou, dnes vyrábajú víno, ktoré pije pápež a odoberajú michelinské reštaurácie
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor?
02 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme!
03 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor
04 - Modified: 2024-09-24 11:19:21 - Feat.: - Title: Prvý Slovák, ktorý získal michelinskú hviezdu: Bratislava je drahšia ako Viedeň, je to pre mňa fenomén
05 - Modified: 2024-09-20 09:06:08 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Priniesol pirohy do Európy z Číny Marco Polo? Symbol poľsko-americkej kultúry spôsobil v USA v obchodoch ošiaľ