StoryEditor

Musí mať podnik obrusy a majú to zvučné mená ľahšie? Vyvraciame mýty o michelinských hviezdach

Sami komisári vyhlasujú, že hviezdy radšej udeľujú než odoberajú. Aké sú však dnešné nároky na reštaurácie?

Michelinské hviezdy sú najprestížnejším ocenením v gastronómii. Nie je preto prekvapením, že je ich udeľovanie (a odoberanie) trochu tajomnou záležitosťou, s množstvom dohadov a fám, uvádzajú Lidovky.

Čo je na nich pravdy si pozrite v galérii:

01 - Modified: 2018-07-24 08:44:06 - Feat.: 0 - Title: Šéfkuchár skritizoval našu gastronómiu: Prečo by sem chodil Michelin, kvôli rezňom a haluškám? 02 - Modified: 2018-12-03 09:20:31 - Feat.: 0 - Title: Michelinský šéfkuchár: Čo varíme vo Fielde, doma nerobím. Radšej si dám dobrú sviečkovú 03 - Modified: 2018-12-26 18:37:14 - Feat.: 0 - Title: Začínali s malou pivničkou, dnes vyrábajú víno, ktoré pije pápež a odoberajú michelinské reštaurácie
01 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete? 02 - Modified: 2024-10-25 22:00:00 - Feat.: - Title: Jedz, inak nevstaneš od stola! Aké traumy z jedla sú nám vnášané do života aj čo robiť, keď dieťa nechce jesť? 03 - Modified: 2024-10-23 14:00:00 - Feat.: - Title: Objavte prehliadaný potenciál bežných potravín: Tieto prospievajú libidu aj plodnosti 04 - Modified: 2024-10-21 07:00:00 - Feat.: - Title: Návrat k zabudnutým chutiam babičiek: Tieto potraviny sú chutné a nenáročné, pomáhajú k zdraviu i chudnutiu 05 - Modified: 2024-10-15 05:30:00 - Feat.: - Title: Táto chutná "superpotravina", ktorú máme mnohí doma, pomáha nielen pleti, kĺbom, ale aj pri chudnutí
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. november 2024 12:02