StoryEditorDrahé jedlo je dobré a lacné zlé? To je hlúposť, odkazuje známy šéfkuchár Korbelič
„Človek musí mať dobrý pocit hneď, ako vstúpi do reštaurácie,“ hovorí známy slovenský šéfkuchár.
Martin Korbelič pre HNtelevíziu prezradil, v čom spočíva kľúč ku kvalite gastronómie a či sa to vôbec dá aj za 3 a pol eura za kompletné menu. Spomenul aj svoje plány, do ktorých sa chce pustiť po súčasnom oddychu.
O porovnaní Slovenska s Českom aj zahraničnou konkurenciou sa viac dozviete v rozhovore HNtelevízie.
01 - Modified: 2024-09-30 12:30:00 - Feat.: - Title: Chystá sa výnimočné podujatie pre všetkých gurmánov a nadšencov gastronómie. Na Slovensko zavíta MEGA hviezda
02 - Modified: 2024-08-17 07:30:00 - Feat.: - Title: Bageta či bolonské špagety. Zoznám sa s ostro stráženými potravinami, kvôli ktorým sú niektoré krajiny ochotné súdiť sa
03 - Modified: 2024-04-13 06:05:15 - Feat.: - Title: Lákavé vône a chute Dubaja
04 - Modified: 2024-03-06 14:34:45 - Feat.: - Title: Pripomína rybí trh pri mori, nájdete ho však v centre Bratislavy. Chernomorka láka čerstvosťou a konceptom
05 - Modified: 2024-03-05 15:00:00 - Feat.: - Title: Ikona medzivojnovej architektúry v službách gastronómie: Spoznajte piešťanskú perlu slávnych víl Slovenska