StoryEditorDrahé jedlo je dobré a lacné zlé? To je hlúposť, odkazuje známy šéfkuchár Korbelič
„Človek musí mať dobrý pocit hneď, ako vstúpi do reštaurácie,“ hovorí známy slovenský šéfkuchár.
Martin Korbelič pre HNtelevíziu prezradil, v čom spočíva kľúč ku kvalite gastronómie a či sa to vôbec dá aj za 3 a pol eura za kompletné menu. Spomenul aj svoje plány, do ktorých sa chce pustiť po súčasnom oddychu.
O porovnaní Slovenska s Českom aj zahraničnou konkurenciou sa viac dozviete v rozhovore HNtelevízie.
01 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
02 - Modified: 2024-10-25 02:49:30 - Feat.: - Title: Hviezdny šéfkuchár pre HN: Slovenská gastronómia rýchlo napreduje, kvalitu na michelinskú hviezdu má už teraz
03 - Modified: 2024-10-08 13:54:03 - Feat.: - Title: Chystá sa výnimočné podujatie pre všetkých gurmánov a nadšencov gastronómie. Na Slovensko zavíta MEGA hviezda
04 - Modified: 2024-08-17 07:30:00 - Feat.: - Title: Bageta či bolonské špagety. Zoznám sa s ostro stráženými potravinami, kvôli ktorým sú niektoré krajiny ochotné súdiť sa
05 - Modified: 2024-04-13 06:05:15 - Feat.: - Title: Lákavé vône a chute Dubaja