StoryEditor

Hviezde bejzbalu hrozí doživotný dištanc

02.08.2013, 11:42
Autor:
ihned.czihned.cz

Alex Rodriguez bol celú svoju kariéru ikonou bejzbalu, jeho home runy sú legendárne po celom svete, nielen v New Yorku. Lenže obľúbený A-Rod by možno nebol tak dobrý nebyť zakázaných látok. Teraz sa liga musí rozhodnúť, čo s ním. Keď mu dá celoživotný dištanc, poprie tým jednu z hlavných postáv svojej novodobej histórie. Lance Armstrong a Tour, epizóda dva.
Tak ešte jedna šanca pre hriešnika Rodrigueza. Najlepšie platený hráč baseballovej MLB, ktorý mal namierené do Siene slávy, a ktorý je momentálne v treste za doping, prosí ligu o zľutovanie. Tá s ním (zatiaľ) našla reč.

Rodriguezovi hrozí doživotný dištanc. Dve dekády platil za najväčšiu hviezdu ligu, slovo home run sa skloňovalo s jeho menom častejšie ako s kýmkoľvek iným. Lenže americký hrdina, miláčik fanúšikov a prezývaný Superhuman nespoliehal „čisto“ len na svoj ​​talent.



Tridsaťosemročnému Rodriguezovi teraz nezostáva než mlčky načúvať, s čím liga príde. Protestovať proti celoživotnému trestu nemusí, pravdepodobne ale dostane stopku na viac ako 65 zápasov, ktorú MLB napálila inému hriešnikovi Ryanovi Braun. Prišla s tým ESPN, ktorá celú kauzu už od jari starostlivo sleduje.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
05. október 2024 02:25