26.10.2003, 23:00
Autor:
HNHN

ALEX FERGUSON, tréner futbalového klubu Manchester United, v reakcii na informáciu Britského športového zväzu, že dvaja anglickí futbalisti mali pozitívny test na drogy uviedol, že akéhokoľvek futbalistu z ManU v prípade pozitívneho testu okamžite z kádra vyhodí. (TASR)
RUSKÝ MILIARDÁR Vladimir Potanin plánuje kapitálový vstup do londýnskeho futbalového klubu Arsenal. Podľa britského Independent on Sunday ropný a ťažobný magnát zvažuje investíciu 120 miliónov libier do výstavby nového štadióna Arsenalu, za čo očakáva podiel na vlastníctve klubu. Bývalý námestník ruského predsedu vlády patrí do skupiny oligarchov, ktorí svoj obrovský majetok získali počas privatizácie priemyslu v deväťdesiatych rokoch. (SITA)
PRIATEĽSKÝM stretnutím medzi Benficou Lisabon a uruguajským Nacionalom otvorili v sobotu nový futbalový štadión Luz, ktorý bude 4. júla budúceho roku dejiskom finálového duelu Euro 2004. Slávnostný výkop pred 65-tisíc divákmi mal bývalý portugalský reprezentant Eusebio. Zápas sa skončil víťazstvom domáceho tímu 2:1. (SITA)
VEDENIE českého futbalového majstra Sparta Praha v týchto dňoch rokuje so zástupcami anglického prvodivízneho West Hamu United o riadnom prestupe slovenského reprezentačného obrancu Vladimíra Labanta, ktorý je do decembra na Letnej na ročnom hosťovaní. Podľa hráčovho manažéra Juraja Vengloša prejavila o služby Labanta opäť vážny záujem Austria Viedeň. (TASR)
PO ÔSMY RAZ v histórii sa ruským futbalovým majstrom stal CSKA Moskva. O prvom titule po dvanástich rokoch rozhodli hráči "vojenského" celku už v predposlednom kole, keď zdolali Rotor Volgograd 3:0 a na čele súťaže majú už nedostižný náskok. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
06. október 2024 15:13