Primátor Trenčína Richard Rybníček FOTO: Tasr/radovan StoklasaFOTO: Tasr/radovan Stoklasa
StoryEditor

Mimoriadnu situáciu vyhlásiť netreba, tvrdí Rybníček. Mesto otvorilo športovú halu pre účastníkov Pohody

12.07.2024, 23:53
Autor:
TASRTASR

Trenčiansky primátor Richard Rybníček informoval, že v spolupráci s organizátormi festivalu zabezpečujú do haly pitnú vodu, hygienické potreby aj ostatné potrebné veci.

Návštevníci festivalu Pohoda sa môžu v prípade potreby uchýliť v športovej hale v Trenčíne. Mesto ju pre nich sprístupnilo. Informovalo o tom na sociálnej sieti. 

"Športová hala je sprístupnená pre účastníkov festivalu Pohoda, ktorí sa nemajú kde inde uchýliť, avšak prosíme účastníkov, ktorí majú kam inam ísť, aby využili prednostne iné možnosti," uviedlo.

image

Na festivale Pohoda spadol veľký stan, hlásia zranených. Západné Slovensko zasiahli silné búrky

Trenčiansky primátor Richard Rybníček informoval, že v spolupráci s organizátormi festivalu zabezpečujú do haly pitnú vodu, hygienické potreby aj ostatné potrebné veci.

"Mestskí policajti sú v teréne a pomáhajú kolegom zo štátnej polície riadiť dopravu. V tejto chvíli nie je nutné vyhlasovať v meste mimoriadnu situáciu a podnikať nejaké ďalšie kroky. Som na mieste, aby sme boli k dispozícii, keď bude treba ďalšiu pomoc zo strany mesta," dodal.

Časť Slovenska zasiahli v piatok večer intenzívne búrky. Viaceré lokality, najmä na západe krajiny, hlásia popadané stromy a zaplavené cesty.

Na festivale Pohoda spadol veľký stan, zasahovali tam záchranné zložky. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby informovalo, že na festivale ošetrili záchranári desať ľahko zranených osôb. Následne ich transportovali do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici. Išlo prevažne o úrazy hlavy a horných končatín. 

Organizátori Pohody pre počasie prerušili festival, je pozastavený do odvolania. Avizovali, že ďalšie informácie o prípadnom pokračovaní festivalu by mohli oznámiť do hodiny. 

01 - Modified: 2024-09-17 15:01:38 - Feat.: - Title: Vedenie trenčianskej nemocnice má dôveru ministerky Dolinkovej, reaguje rezort na kritiku z odborov 02 - Modified: 2024-09-17 13:13:19 - Feat.: - Title: Lekárske odbory žiadajú odvolanie riaditeľa trenčianskej nemocnice. Na kardiológii slúži urológ, tvrdia 03 - Modified: 2024-09-16 11:02:35 - Feat.: - Title: Vo výberovom konaní k pohotovosti v Trenčíne uspel doterajší prevádzkovateľ 04 - Modified: 2024-08-16 10:12:59 - Feat.: - Title: Nemocnica v Trenčíne odmieta, že by na kardiologickom oddelení pracoval len jeden lekár 05 - Modified: 2024-08-09 12:02:43 - Feat.: - Title: FOTO Festovalový reparát na trenčianskom letisku. Začína sa Grape, na toto všetko sa v nabitom ročníku môžeš tešiť
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
20. september 2024 03:29