StoryEditorPrvá tlačovka ma rozplakala. Potom prišla tvrdá realita
Reštaurácie sa mohli v rámci jarného uvoľnenia opatrení nadýchnuť čerstvého vzduchu. Patria však medzi najzasiahnutejšie segmenty nášho hospodárstva.
Zhon v kuchyni, plné stoly, voňavé jedlo, cinkanie kasy a spokojní zákazníci. To bola realita, v ktorej si viac ako dekádu nažívali manželia Lučeničovci. V zdedenom priestore v centre bratislavského Starého Mesta sa totiž už ako 20-roční rozhodli vstúpiť do gastrobiznisu.
Reštaurácia Kozia brána si prešla dlhoročným vývojom a mohla sa chváliť všetkým, čo dobrý podnik potrebuje. Situácia doko...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2021-03-05 10:32:20 - Feat.: 0 - Title: Príbehy štyroch ľudí: Takto koronavírus zmenil životy obyčajných Slovákov
02 - Modified: 2021-03-06 05:50:31 - Feat.: 0 - Title: Zákazníci sa správajú úplne inak. Témou je teraz Matovič, tvrdí predavačka Petra
03 - Modified: 2021-03-05 10:35:34 - Feat.: 0 - Title: Lekárka po roku plnom frustrácie: Cítim, že mojim pacientom je to už jedno
04 - Modified: 2021-03-05 10:36:03 - Feat.: 0 - Title: Učiteľka Ľubica: Tento týždeň vnímam ako čistú katastrofu
01 - Modified: 2024-10-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Záchrana probiotikami: Prečo sú dôležité, ako súvisia s ADHD a na čo by si histaminici mali dať pozor?
02 - Modified: 2024-10-02 16:55:01 - Feat.: - Title: Kotlár dal vláde správu o výsledkoch preverovania pandémie COVID-19, odporúča napríklad zastavenie očkovania
03 - Modified: 2024-10-02 15:30:00 - Feat.: - Title: Heslo vládnej konsolidácie: My nediskutujeme, my vám oznamujeme!
04 - Modified: 2024-09-26 08:32:42 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Espresso za jedno euro, polievka za 3,50. Bistro v Sade Janka Kráľa zafixovalo ceny, uchváti ťa aj priestor
05 - Modified: 2024-09-24 11:19:21 - Feat.: - Title: Prvý Slovák, ktorý získal michelinskú hviezdu: Bratislava je drahšia ako Viedeň, je to pre mňa fenomén