Majitelia reštaurácií sú zvyčajne v práci niekoľko hodín už pred otvorením a niekoľko hodín po zatvorení. Inými slovami pracujú viac ako 40 hodín týždenne. "Chceme a želáme si, aby si zákazníci u nás užili jedlo, nápoje, servis a vzájomnú spoločnosť," hovorí Frank Lombardi, majiteľ reštaurácie Lombardi’s Trattoria v meste Redding.
"Keď sa však blíži záverečná, mali by ste vedieť, že naši zamestnanci aj my sme mali veľmi dlhý deň. To zahŕňa aj čas, keď je reštaurácia zatvorená. Zaslúžime si, aby sme sa v normálnom čase dostali domov a k svojim rodinám."Pixabay
6. marec: prvý potvrdený prípad
9. marec: zatvorenie prvých škôl v Bratislave
10. marec: zákaz športových, kultúrnych a verejných podujatí, zatiaľ na dva týždne
11. marec: zákaz svätých omší a bohoslužieb
12. marec: zatvorenie všetkých medzinárodných letísk, obmedzenie medzinárodnej a vnútroštátnej vlakovej a autobusovej prepravy
13. marec: zatvorenie kúpalísk, posilňovní, cukrární, kaviarní, barov, wellness centier, kasín, kín a lyžiarskych stredísk; v obchodných domoch sa počas víkendu povolili iba lekárne, potraviny, reštaurácie, drogérie, stánky s rýchlym občerstvením a novinové stánk...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-10-03 17:27:28 - Feat.: - Title: "Ohrozia zdravotníctvo." Sestry i lekári odmietajú schválené konsolidačné opatrenia, avizujú ďalšie kroky
02 - Modified: 2024-10-02 16:55:01 - Feat.: - Title: Kotlár dal vláde správu o výsledkoch preverovania pandémie COVID-19, odporúča napríklad zastavenie očkovania
03 - Modified: 2024-10-02 14:10:34 - Feat.: - Title: Covid je na vzostupe a ďalší subvariant sa šíri ešte rýchlejšie. Čo o ňom vieme a ochránia nás vakcíny?
04 - Modified: 2024-09-18 21:31:31 - Feat.: - Title: Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov
05 - Modified: 2024-09-11 12:55:47 - Feat.: - Title: Predčasne zostarli. Lockdowny covidu zasiahli viac mozgy dievčat ako chlapcov, vyvoláva to obavy