StoryEditor

Porota hn

30.03.2007, 00:00

Mal by minister školstva Ján Mikolaj odstúpiť?

Ministerstvo školstva má opäť problém. Po tom, čo unikli na internet testy deviatakov Monitor 9, von sa predčasne dostali maturitné testy z angličtiny. HN v tejto súvislosti oslovili osobnosti spoločenského života.

Peter Gabalec
Slavia Capital
-- Problémy s únikom dôverných informácií z prostredia ministerstva školstva za posledný čas pribúdajú. Minister by asi ako správny manažér mal uskutočniť nápravu -- či už personálnu, alebo skvalitniť informačné systémy. Zrejme tu však zlyháva ľudský faktor.

Zdeno Cíger
hokejový tréner
-- Nemyslím si, že je za to zodpovedný, lebo tieto informácie sa teraz dajú tak ľahko zohnať, že to nemôžeme my ovplyvňovať. Či už v školstve, v biznise, alebo v politike. Treba byť trošku aj trpezlivý a preveriť, či minister naozaj robí všetko preto, aby sa tomu zabránilo.

Marek Ťapák
herec
-- Moja poznámka je, že to by sme asi chceli veľa, aby v tejto zemepisnej šírke minister odstúpil. Na to a aj na ďalšie iné oblasti sa hodí jediná glosa -- doba sa vymkla z kĺbov. Ja by som si na mieste ministra jednoznačne zbalil veci a opustil stoličku.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
06. október 2024 06:06