StoryEditor

Štipendiá Nadácie Tatra banky

29.06.2006, 00:00
Autor:
dodo
S cieľom podporiť najlepších interných doktorandov fakúlt vysokých škôl s ekonomickým zameraním vyhlásila Nadácia Tatra banky v marci štipendijný program podpory postgraduálnych študentov.

S cieľom podporiť najlepších interných doktorandov fakúlt vysokých škôl s ekonomickým zameraním vyhlásila Nadácia Tatra banky v marci štipendijný program podpory postgraduálnych študentov. O štipendium sa uchádzalo desať interných doktorandov. Žiadosti v prvom kole individuálne posudzovala expertná komisia. Osem vybraných uchádzačov verejne prezentovalo odôvodnenie svojej žiadosti o štipendium. Členovia komisie zohľadňovali vedeckú, odbornú a publikačnú činnosť, študijné výsledky, účasť na spoločensky významných aktivitách a predstavu o ďalšom odbornom raste.
Vzhľadom na vysokú úroveň žiadateľov o štipendium odporučila expertná komisia správnej rade Nadácie Tatra banky podporiť šiestich interných doktorandov. Každý z nich dostane štipendium 200 000 korún na školský rok 2006/2007. Správna rada akceptovala odporúčanie expertnej komisie.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. september 2024 05:42