Projekt Čerešne UP prinesie unikátny koncept bývania, v rámci ktorého získa každý majiteľ svoj prístup na zážitkový rooftop s rozlohou 500 m2. ITB Development
StoryEditor

Developer najžiadanejšieho bývania v roku 2023 spustil zvýhodnený predpredaj novej etapy Čerešne UP

26.09.2024, 00:00

Projekt Čerešne mení začiatok bratislavskej Dúbravky stále viac na novú, modernú obytnú štvrť. K doteraz skolaudovaným takmer 420 bytom a apartmánom z prvých dvoch etáp a ďalším 255 jednotkám v rozostavanej tretej etape pribudne pod lesoparkom Sitina nový objekt Čerešne UP. Ten prinesie unikátny koncept bývania, v rámci ktorého získa každý majiteľ svoj prístup na zážitkový rooftop s rozlohou 500 m2, aký v tejto výmere neposkytuje žiadny iný bratislavský projekt. Úvodná ponuka bývania je teraz k dispozícii za špeciálne predpredajové ceny.

Najnovšie plánovaný objekt Čerešne UP, vzdialený len 10 minút autom či MHD od centra mesta ponúkne nový a pre Bratislavu unikátny rozmer praktického bývania s dôrazom na aktívny komunitný život. Developer tu vybuduje v rámci 7 podlaží 105 apartmánov (30 jedno-, 61 dvoj- a 14 trojizbových).

„Vlastný“ zážitkový rooftop ako unikátny benefit 

Okrem bytu s priestranným balkónom získa každý majiteľ v projekte Čerešne UP aj prístup k rooftopu, ktorý na ploche 500 m2 ponúkne priestor pre aktívne a komunitné vyžitie pod holým nebom, vrátane workout ihriska, minigolfu či grilovacej zóny. Súčasťou pobytovej strechy bude aj množstvo zelene pre relax a oddych, k čomu prispejú aj výhľady na okolitú prírodu – od Sitinského lesa až po Kamzík.

Ako je štandardom aj v prípade predchádzajúcich etáp Čerešní, vybavenie apartmánov bude v nadštandardnej kvalite. Jeho súčasťou bude napr. sanita a obklady prémiovej značky Villeroy & Boch, laminátové podlahy vysokej kvality, interiérové dvere nadštandardnej výšky či veľkoformátové balkónové okná. Budova bude postavená zároveň vo vysokom energetickom štandarde – napr. na streche budú umiestnené solárne panely, ktoré poskytnú zdroj obnoviteľnej energie pre výkon výťahov. 

image

Výstavba projektu Čerešne UP sa začne podľa plánov v prvom kvartáli budúceho roka, dokončená a skolaudovaná by mala byť približne v polovici roka 2027.

ITB Development

Špeciálne ceny v predpredaji – práve teraz pre prvých 25 záujemcov

Výstavba štvrtej etapy sa začne podľa plánov v prvom kvartáli budúceho roka, pričom dokončená a skolaudovaná by mala byť približne v polovici roka 2027. Prví záujemcovia o bývanie v objekte Čerešne UP sa môžu prihlásiť už teraz. Developer ITB ponúkol limitovaný počet 25 apartmánov za špeciálne predpredajové ceny – napr. 2-izbové bývanie s balkónom a zážitkovým rooftopom už od 198 287 €. Budúci majitelia si pritom môžu vybrať už teraz z kompletnej a najširšej ponuky nimi preferovanú výmeru, orientáciu či konkrétne poschodie. Kupujúcich, ktorí sa prihlásia cez webovú stránku www.ceresneup.sk, bude developer kontaktovať priebežne v poradí, v akom o limitovanú ponuku prejavia záujem. Akcia platí pre prvých 25 predaných apartmánov v tejto fáze.

Čerešne sú typické svojimi vnútroblokmi, čo dáva už zabývaným majiteľom bytov v prvých etapách veľa príležitostí tráviť čas aktívne vo svojej susedskej komunite. Zážitkový rooftop, ktorý vybudujeme v rámci objektu Čerešne UP, tento koncept ďalej posunie na novú úroveň. Sme radi, že v kombinácii s ostatnými dispozíciami projektu vrátane špeciálneho zvýhodnenia v predpredaji prinášame záujemcom benefit, ktorý je spomedzi aktuálnej ponuky nového bývania v Bratislave unikátny,“ vysvetľuje člen predstavenstva ITB Development Ivan Rolný.

image

Developer ITB ponúkol limitovaný počet 25 apartmánov v projekte Čerešne UP za špeciálne predpredajové ceny.

ITB Development

Najžiadanejšie bývanie v roku 2023 

Čerešne na bratislavských Poliankach sú už pár rokov zárukou kvalitného rodinného bývania blízko prírody, s vysokým štandardom vybavenia, ktoré je pritom zaujímavé aj z hľadiska finančnej dostupnosti. Svedčia o tom nielen skúsenosti viac ako tisíc obyvateľov, ktorí si tu už našli svoj domov, ale aj štatistiky predaja v hlavnom meste. Podľa dát nezávislého startupu BuiltMind, ktorý sledoval verejné predaje bytov spomedzi 90 rôznych projektov v Bratislave, bol minulý rok takmer každý ôsmy predaný byt v Čerešniach. ITB Development, ktorý za projektom stojí, sa tak stal na trhu rezidenčných novostavieb najúspešnejším developerom roka 2023.

Objekty jednotlivých etáp Čerešní na trhu rezidenčných novostavieb v Bratislave vynikajú nielen nadštandardným prevedením a vybavením bytov, zážitkovými multifunkčnými dvormi či jedinečným prírodným prostredím s priaznivou dostupnosťou v rámci mesta. Čerešne tvorí celá abeceda bytových domov, ktoré sú navrhnuté renomovaným ateliérom Architekt Šebo Lichý tak, aby sa s nimi majitelia mohli identifikovať a zároveň odlíšiť. Tak, ako sa projekt na Poliankach rozrastá, rozširuje sa aj občianska vybavenosť celej lokality – vrátane zdravotníckych zariadení, škôl a služieb. 

Ďalšie informácie o ponuke bytov v projekte Čerešne a všetkých benefitoch, ktoré majú záujemci aktuálne k dispozícii, sú dostupné na stránke www.ceresne.sk.

image

Ako je v prípade Čerešní už štandardom, vybavenie apartmánov v štvrtej etape projektu bude v nadštandardnej kvalite.

ITB Development
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. september 2024 11:50