StoryEditor

Voľte HNonline.sk – Čítajte rok bez obmedzení za 49,90 €

19.02.2024, 00:00

Akcia, aká tu ešte nikdy nebola. Zostaňte celý rok v obraze za najlepšiu cenu. Len teraz totiž môžete získať prístup k digitálnemu obsahu HNonline.sk na 12 mesiacov za 49,90 €.

Predplaťte si najobjektívnejší denník na Slovensku už dnes. A dostanete ročné predplatné na HNonline.sk, ktoré vám prinesie počas 12 mesiacov množstvo informácií zo Slovenska a zahraničia pri neopakovateľnej zľave takmer 60 %. Len na HNonline.sk získate tie najlepšie informácie zo sveta biznisu a zákulisia politiky, zaujímavé trhové analýzy, ako aj podrobné sledovanie najväčšej udalosti roka – cesty nového prezidenta Slovenska do paláca vrátane exkluzívneho vysielania volebných nocí zo štúdia HNtelevízie.

Voľte HNonline.sk a okrem neobmedzeného čítania viac ako 64 000 článkov vám prinesieme aj množstvo ďalších benefitov. Okrem prednostného nákupu lístkov na kultúrne a športové podujatia cez sieť ticketportal.sk získate vďaka exkluzívnemu digitálnemu obsahu Hospodárskych novín aj neobmedzený prístup k článkom na Strategie.sk, kde nájdete aktuálne témy z oblasti marketingu a médií. A na pulze dňa zostanete aj pri pravidelných personifikovaných newsletteroch priamo do vašej e-mailovej schránky. Čítajte rok bez obmedzení za 49,90 € a nechajte na nás informovať vás o všetkom podstatnom, čo sa vo svete biznisu a politiky udeje. Predplatné zakúpite kliknutím na obrázok alebo na tejto adrese.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 11:55