StoryEditor

Livana chce, aby bolo kvalitné bývanie v Bratislave ešte dostupnejšie

22.05.2023, 00:00

O kúpu bytov lukratívnej lokalite Pod vŕškami v Záhorskej Bystrici je rok pred nasťahovaním intenzívny záujem.

Livana sa radí medzi obytné komplexy, ktoré reagujú na aktuálne tendencie vo výstavbe a urbanizácii na Slovensku. Je koncipovaná ako súbor troch päť-podlažných budov v bezprostrednej blízkosti lesov Malých Karpát v Záhorskej Bystrici. Z hľadiska občianskej vybavenosti poskytuje obyvateľom existujúcu a ďalej rozširujúcu sa infraštruktúru služieb, obchodov a mestskej hromadnej dopravy priamo do centra. Obyvatelia to majú súčasne blízko aj do nákupného centra Bory Mall a Nemocnice Bory. Noví obyvatelia by sa mali nasťahovať už začiatkom leta 2024. Developer sa naďalej snaží vychádzať záujemcom v ústrety. Preto okrem smart bývania prináša aj niekoľko finančných výhod.

image
Livana

Nové byty vyhovejú každému

Zásadným pre tento projekt je navyše dôraz na moderné technológie, vrátane domového AI vrátnika Philip. Okrem iného má Livana  zázemie pre podporu elektromobility a vysoký stupeň pohodlia spojený s bezpečnosťou obyvateľov, predovšetkým vďaka využitiu inteligentnej technológie a smart domácnosti. V úprimnom záujme developera zostáva aj naďalej to, aby si tu svoje miesto našli ako rodiny, ktoré chcú žiť ďalej od rušného centra Bratislavy, tak aj klienti s investičnými zámermi. 

image
Livana

Rovnaké podmienky pre kupujúcich

„Identifikovali sme niekoľko úskalí, s ktorými sa môžu klienti stretávať pri hľadaní svojho bývania. V rámci financovania nového domova v Livana  sme ich zohľadnili v maximálnej miere,“ vysvetľuje developer. S možnosťami výhodného financovania je práve teraz najmúdrejšie investovať do bývania. V rámci atraktívneho modelu splátok tak možno na začiatku rezervovať byt uhradením 10% z ceny nehnuteľnosti, pričom zvyšok zaplatia kupujúci až pred odovzdaním bytu. Ako dodáva, túto možnosť majú v súčasnosti všetci kupujúci bez výnimky. Splátkový model 10/90 sa vzťahuje na kúpu dvojizbových, trojizbových aj štvorizbových bytov v Livana .

image
Livana

Nadštandard v cene štandardu

Práve teraz majú navyše klienti limitovanú možnosť zakúpiť byty v nadštandarde v základnej cene bytu. Akcia je súčasťou jarnej ponuky a vzťahuje sa výlučne na kúpu trojizbových a štvorizbových bytových jednotiek. Ak byt kúpite práve teraz, môžete sa už o rok nasťahovať a tešiť z podláh a kúpeľňovej sanity v nadštandarde.

image
Livana

Výhodné refinancovanie

Tým, ktorí sa mesiac po načerpaní hypotekárneho úveru rozhodnú pre predčasné splatenie, dáva developer takisto pomocnú ruku a to v podobe preplatenia 4% z istiny úveru, pričom prostriedky budú prevedené priamo do banky klienta. Takéto podmienky je možné uplatniť vo všetkých pobočkách banky VÚB. Aj táto ponuka je však súčasťou limitovaného balíka výhod.

image
Livana

Posledné voľné byty

Z pôvodnej kapacity 118 bytov zostáva v Livana dostupných už len niekoľko. K dispozícii sú aj posledné štvorizbové byty na najvyššom podlaží. Vďaka aktuálnej ponuke je ich kúpa najvýhodnejšia práve teraz, keďže výhody financovania sú k dispozícii len v limitovanom množstve a pre nových klientov. Aj po skončení jarnej akcie však môžu mať klienti istotu, že ich bývanie bude v neporovnateľnej miere prevyšovať bývanie v iných projektoch v Bratislave.

 

Všetky aktuálne informácie o projekte môžu záujemcovia nájsť na livana.sk a na sociálnych sieťach

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 01:14