Podcast DigitalkyAlžbeta Harry Gavendová/HN
StoryEditor

Digitalky: Je lepší iPhone alebo Samsung? Večná otázka, na ktorú sme hľadali odpoveď

Alžbeta Harry Gavendová06.05.2023., 16:00h

Uvoľnený technologický podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších. Vypočujte si informácie z tech sveta, ktoré by vám nemali ujsť.

Lajkuj Brainee.sk na

Je lepší Samsung alebo iPhone? To je azda najbežnejšia otázka, ktorú dostávame s Rišom ako dlhoroční recenzenti smartfónov. A odpoveď nie je úplne jednoduchá či jednoznačná. Aktuálna situácia je navyše veľmi slušne vyrovnaná.

A to až tak, že som vyslovene otestovala najnovší a najlepší Samsung, teda model Galaxy S23 Ultra paralelne s najlepším aktuálnym iPhonom, teda iPhone 14 Pro Max. Smartfóny som používala naraz, hrala som na nich súbežne náročné hry, scrolovala sociálnymi sieťami, pozerala videá, vykonávala benchmarky. Tiež som aj fotila, točila video a drancovala baterky.

 

Všetko to vyústilo do zaujímavých zistení, o ktorých sa dozvieš viac v našom podcaste Digitalky. Rišo tiež moje závery doplnil svojimi postrehmi, takže o zaujímavé informácie snáď nebudeš mať núdzu.

Okrem zaujímavých a podstatných informácií Ti ponúkame tradične aj množstvo drobných hlúpostí, ktoré nám v našom hodinovom vysielaní napadli k najrôznejším témam. Rišo si vyrobil cúvaciu kameru, na čo využil starú GoPro kameru a vytešuje sa z toho, rovnako Ti s nadšením porozpráva aj o svojej návšteve divadla.

Nachystal si však aj tému o najpredávanejších zariadeniach v Telekome za uplynulý mesiac a prebrali sme aj nový Honor Magic 5 Pro, ktorý sa dostal na slovenský trh. Pristavíme sa v skratke aj pri súťaži fotografií, v ktorej vyhrala snímka zhotovená umelou inteligenciou. 

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
11. apríl 2024 16:08