Laci StrikeInstagram/Laci Strike
StoryEditor

Tanečník Laci Strike: Konflikty v Barcelone sme riešili tancom, breakdance na olympijských hrách môže rozdeliť scénu

Miroslav Kamody10.02.2023., 16:00h

Tanec pre mňa znamená všetko, hovorí legendárny hip-hopový tanečník Laci Strike, ktorého najväčší tanečný projekt tento rok oslávi 20 rokov.

Lajkuj Brainee.sk na

Laci Strike, vlastným menom Ladislav Neuschl, je tanečník, choreograf, DJ a legenda hip hopu. A najznámejší zubný technik na Slovensku, ale o tom radšej nehovorí. Pred dvadsiatimi rokmi založil tanečnú školu Street Dance Academy a momentálne zbiera na videách zo svojimi hip-hopovými kreáciami milióny videní na TikToku.

image

Jakub Zitron Ťapák: To, že ti niečo nepríde vtipné ešte neznamená, že to nie je vtipné ostatným (podcast)

V podcaste Not Sorry to Think hovorí aj o detstve v Handlovej, keďže s moderátorom Mircom sú rodáci (a možno aj rodina, ale to si necháme pre seba), ako vyzerali jeho začiatky či ako sa konflikty v Barcelone riešili tancom.

Okrem toho prezradil, čo pre neho znamená tanec, či sa dokáže naučiť tancovať úplne každý a čo si myslí o breakdance na budúcoročných letných olympijských hrách v Paríži. Viac sa dozvieš v našom podcaste Not Sorry to Think. Celú epizódu si môžeš vypočuť nižšie, alebo aj na PodmazeGoogle PodcastsApple Podcasts či Anchore.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 15:26