Podcast DigitálkyFOTO: Alžbeta Harry Gavendová/HN
StoryEditor

Digitalky: Ktoré telefóny nás prekvapili, ako si vybrať smart hodinky a prečo megapixely nie sú všetko?

Alžbeta Harry Gavendová02.01.2023., 15:00h

Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších. Vypočujte si informácie z tech sveta, ktoré by vám nemali ujsť.

Lajkuj Brainee.sk na

Uplynulých 12 mesiacov bolo naozaj bohatých na smartfóny či všakovaké novinky z oblasti technológií. Je však čoraz ťažšie zaujať nás, rozmarných recenzentov. Túto prácu robíme už pekných pár rokov a len tak hocičo nás teda neprekvapí. Máme tak pre teba v novom podcaste Digitálky možno trochu menej tradičné zhrnutie roka 2022.

Vysvetlíme ti tiež, prečo sa netreba nechať len tak ľahko zlákať na počet megapixelov vo fotoaparátoch a ako sa s nimi v skutočnosti v rámci fotenia na pozadí v smartfóne pracuje.

Poradíme ti aj v prípade, že hľadáš pre seba tie pravé smart hodinky. Porozprávame, na čo si dávať pozor, ktoré hodinky sú vhodnými kandidátmi pre začiatočníka a celkovo, ako postupovať pri výbere tohto príslušenstva na ruku, takzvaného wearables. Ak máš záujem o nejaký smart projektor, tento podcast ťa tiež môže zaujať.

Nevynecháme ani cenné postrehy divákov a poslucháčov, ktoré nám nechávajú či už na Patreone, alebo pod videom na YouTube. Well, a ako to už býva, nezabudneme miliónkrát odbočiť, zasmiať sa či podoberať sa navzájom.

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. apríl 2024 19:40