Záber z druhej série The Last of UsYouTube/HBO
StoryEditor

VIDEO Druhá séria The Last of Us sa predstavuje v mrazivej ukážke. Hráči hier vedia, že sa blíži neodvrátiteľný moment

iDnes.czHonza Srp30.09.2024., 11:00h

Nakrúcanie druhej série seriálu podľa videohernej predlohy The Last of Us bolo ukončené a vonku je prvý plnohodnotný trailer. Z rýchlo zostrihaných záberov je zrejmé, že podobne ako tomu bolo aj v hernej predlohe, nebude jeho sledovanie príjemným zážitkom.

Lajkuj Brainee.sk na

Prvá séria seriálu The Last of Us prekonala všetky očakávania a dokázala osloviť aj ľudí, ktorí inak videohrami pohŕdajú. Hneď preto bolo isté, že pri jednej sérii nezostane a tak sa okamžite rozbehli práce na pokračovaní, píše Honza Srp z portálu iDnes.

Druhá sezóna vyjde niekedy v priebehu budúceho roka, už teraz sme dostali aspoň ľahkú ochutnávku v podobe dvojminútového traileru. A ako už hráči dobre vedia, je to poriadne mäso.

Ochranka pre herečku

Tvorcovia plánujú rozprávať príbeh The Last of Us Part II vo viacerých sériách, takže nie je úplne isté, či stihne dôjsť aj na TU scénu, aj bez nej však budú určite slabšie povahy privierať oči. Tvorcovia sú si toho vedomí, jednej z neobľúbených postáv pre istotu zariadili ochranku, aby jej náhodou nejaký príliš horlivý fanúšik nechcel ublížiť.

image

Druhá séria The Last of Us už má obsadené najdôležitejšie postavy. Kto si zahrá nenávidenú Abby?

Ale, nebudeme zdržiavať, všetky dôležité informácie vrátane obsadenia nových rolí už máš, tak sa na nový trailer pozri. 

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. september 2024 14:32