Záber z druhej série The Rings of PowerPrime Video
StoryEditor

VIDEO Sauron proti Galadriel aj epický pád Stredozeme. Pozri si trailer pre druhú sériu seriálu The Rings of Power

Miroslav Kamody17.08.2024., 11:30h

Druhá séria sa už nezadržateľne blíži. Pozri si finálny trailer, ktorý ukazuje postupný rozklad Stredozeme.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriál Lord of the Rings: The Rings of Power je v histórii kinematografie vôbec najdrahším. Problémom prvej série však bola nekonzistentnosť a zásadné zásahy do Tolkienovho diela, ktoré niektorí fanúšikovia tvorcom nevedeli odpustiť. Bez ohľadu na to však ide o projekt, ktorý rozhodne stojí za pozretie aj pozornosť.

Tvorcovia priznali, že ohľadne niektorých vecí v prvej sérii urobili chyby a divákom odkázali, že sa poučili. A nové trailery pre druhú sériu ukazujú, že nešlo len o prázdne slová. Nechýba veľkoleposť Stredozeme, ktorá je na pokraji novej temnej éry a všetko sa točí okolo Saurona, ktorý je pripravený podmaniť si ju silou a temnou mágiou.

image

Herci nových seriálov terčom rasizmu: Viete uveriť v drakov, ale neveríte, že černoch môže byť hobitom alebo elfom?

Nové zábery ukazujú, že Galadriel a Sauron sa opäť stretnú, no pozornosť sa bude sústrediť aj na Celebrimbora, ktorého budúci temný pán potrebuje na ukutie prsteňov moci. Premiéra druhej série je naplánovaná na 29. augusta. 

ANKETA
Budeš sledovať druhú sériu The Rings of Power?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. september 2024 16:05