Trojoká rybaDisney, Reddit
StoryEditor

Simpsonovci zase raz predpovedali budúcnosť. Rybár z vody vytiahol zmutovanú trojokú rybu

Miroslav Kamody21.06.2024., 14:00h

Z hlbín oceánu vytiahli trojokú rybu a fanúšikovia žltej rodinky ju okamžite začali prirovnávať k Blinkymu.

Lajkuj Brainee.sk na

Mali Simpsonovci opäť raz pravdu a predpovedali budúcnosť? Fanúšikov seriálu, ktorý sa vysiela už 35 rokov, našli ďalšie prepojenie s jednou epizódou a skutočnými udalosťami vo svete. A táto je obzvlášť znepokojivá. 

Rádioaktívny mutant

Ako píše portál LadBible, tentokrát sa musíme vrátiť do roku 1990, konkrétne do štvrtej epizódy druhej série. Tá mala názov Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish (v češtine Kdo s koho) v ktorej sa pán Burns rozhodne kandidovať za guvernéra štátu. 

V úvode epizódy Bart a Lisa chytia po prúde rieky pri springfieldskej jadrovej elektrárni zmutovanú trojokú rybu. Keď sa celá kauza dostane do médií, ryba dostane meno Blinky. Práve tá potom zničí Burnsove šance na zvolenie, keď ju Marge pripraví ako jedlo počas mediálnej večere a milionár ju odmietne zjesť.

Trojoká treska pri pobreží Grónska

A práve trojokú rybu sa podarilo vyloviť pri pobreží Grónska. Jej fotografiu zdieľal na Reddite jeden z užívateľov. Komentujúci samozrejme hneď vyhlásili, že ide o ďalšiu geniálnu predpoveď Simpsonovcov, no našli sa aj takí, ktorí si myslia, že fotografia je vygenerovaná pomocou umelej inteligencie.

image

Trojoká ryba

Reddit

Aj keď sa v blízkosti Grónska nenachádzajú jadrové elektrárne, znečistenie morí a oceánov je globálnym problémom, čo môže dokazovať aj táto trojoká treska. A keďže ľudstvo stále nedokáže komplexne preskúmať ich dno a vplyv našej činnosti, je otázne, čo všetko v najbližších rokoch ešte objavíme.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. september 2024 20:45