Pozri si najnovšie trailery z posledných dní.X/Theexorcismfilm, Regalmovies, Rollingstone/
StoryEditor

Deadpool spojil sily s Wolverinom a Russell Crowe je posadnutý v novom Exorcizme. Pozri si najnovšie trailery z posledných dní

Michal Čiernik18.05.2024., 14:00h

Sleduj ochutnávku z tých najväčších kinotrhákov, ktoré budú mať tento rok premiéru.

Lajkuj Brainee.sk na

The Exorcism

Vertical odhalil oficiálny trailer k hororovému thrilleru s názvom The Exorcism, v ktorom hrá hlavnú úlohu Russell Crowe. A nie, nesúvisí to s jeho ďalším filmom o exorcizme The Pope‘s Exorcist z minulého roka.

image

VIDEO Jedna z najlepších českých hier v histórii dostane pokračovanie. Kingdom Come 2 vyjde ešte tento rok

Pôvodne sa mal tento nový horor volať The Georgetown Project, ale dali mu tento nový názov, aby zmiatli ľudí, že súvisí s klasickou sériou The Exorcist. Aj keď nejaká spojitosť tam predsa len je. Film totiž natočil Joshua John Miller, syn herca Jasona Millera, ktorý stvárnil odsúdeného otca Karrasa v pôvodnom Vyháňačovi diabla. Inšpiroval sa svojimi skúsenosťami z detstva, keď videl ako jeho otec hral túto úlohu.

Ide vlastne o celkom zaujímavý koncept hororu v horore, kedy Russella Crowa posadne démon pri natáčaní hororu v ktorom vyháňa diabla. Okrem neho vo filme hrajú Ryan Simpkins, Sam Worthington, Chloe Bailey, Adam Goldberg, Samantha Mathis a David Hyde Pierce.

Atlas

Netflix spustil oficiálny trailer na akčný sci-fi film s názvom Atlas, v hlavnej úlohe s Jennifer Lopez. Ide o post apokalyptický sci-fi film v ktorom chcú využiť súčasný trend umelej inteligencie. 

Atlas sa odohráva v pochmúrnej budúcnosti, kde robotický vojak poháňaný AI rozhodol, že jediný spôsob, ako ukončiť vojnu, je ukončiť ľudstvo. Lopez hrá dátového analytika, ktorá nenávidí umelú inteligenciu, na misii zajať robota odpadlíka. Keď sa však plány pokazia, jej jedinou nádejou na záchranu budúcnosti ľudstva pred AI je dôverovať jej. Premiéru bude mať tento rok v máji.

Becoming Karl Lagerfeld

Hulu a Disney+ odhalili hlavný oficiálny trailer k seriálu Becoming Karl Lagerfeld, ktorý sa začne vysielať v júni tohto leta. Tento francúzsky seriál o módnom priemysle má mať šesť epizód.

Neslávne známy nemecký módny návrhár Karl Otto Lagerfeld zomrel v roku 2019 po slávnej a prepracovanej kariére. Becoming Karl Lagerfeld vrhá divákov do srdca 70. rokov v Paríži, Monaku a Ríme, aby sledovali impozantný rozkvet tejto komplexnej a ikonickej osobnosti parížskej módy. Medzi pôvabom a stretmi ega, grandióznymi večierkami a deštruktívnymi vášňami objavíme príbeh Karla Lagerfelda, ktorého stvárni Daniel Brühl.

The Watchers

Warner Bros a New Line Cinema prišli s oficiálnym trailerom k mysterióznemu hororovému trileru od rodiny Shyamalanovcov s názvom The Watchers. Ide o adaptáciu z rovnomenného románu od autorky A.M. Shine a režíruje ho dcéra M. Nighta, Ishana Shyamalan, pre ktorú to bude celovečerný debut.

Príbeh sa točí okolo mladej ženy, ktorá uviazne v rozsiahlom lese niekde v západnom Írsku. Po nájdení cesty do úkrytu sa ocitne v pasci spolu s tromi cudzincami, ktorých každú noc prenasledujú záhadné bytosti. V thrilleri si zahrali Dakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan a Olwen Fouere.  Premiéra je naplánovaná na jún tohto leta.

Deadpool & Wolverine

A na záver to najlepšie. Marvel + 20th Century odhalilo druhý oficiálny trailer na Deadpool & Wolverine, predtým známy ako Deadpool 3. Nastal čas, aby neslávne známy Wade Wilson svojim nemiestnym humorom znovu okorenil MCU. Na pomoc si tentokrát privádza so sebou Wolverina, aby si pohrali s minulosťou (a aj budúcnosťou).

Okrem Ryana Reynoldsa a Hugha Jackmana sa vo filme predstavia Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Matthew Macfadyen, Emma Corrin, Shioli Kutsuna, Karan Soni, Leslie Uggams a Jennifer Garner. Premiéra je naplánovaná na 26.  júl 2024.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. september 2024 10:56