Vyšiel nový krátky film o Spider-Manovi.Sony Pictures Animation/
StoryEditor

Vyšiel nový krátky film o Spider-Manovi. Miles Morales v ňom tentokrát bojuje s vlastnou úzkosťou

Michal Čiernik01.04.2024., 12:30h

Chceš si skrátiť čakanie na nového animovaného Spider-Mana, ktorý cestuje medzi vesmírmi? Sony Pictures Animation si spolu s charitatívnou organizáciou pre teba pripravili nový krátky film, ktorý ťa znovu zavedie do života Milesa Moralesa a zároveň pomôže dobrej veci.

Lajkuj Brainee.sk na

The Spider Within: A Spider-Verse Story je oficiálny krátky film, ktorý ukazuje Milesa, ako sa popri úlohe priateľského Spider-Mana z Brooklynu borí s úzkosťou a tlakom tínedžera. Tento krátky film zo Spider-Verse ťa chytí za srdce a zároveň ťa prinúti prispieť na dobrú vec.

Príbeh

Napriek tomu, že má film len niečo málo cez päť minút, ukazuje nám dôležitú časť života Milesa Moralesa. Zdá sa, že Spider Within sa odohráva pred udalosťami z Across the Spider-Verse. Vidíme, ako Miles kráča domov s hlavou plnou myšlienok. Trápi sa nielen nad školskou prácou, ale tiež zápasí s tlakom, aby splnil očakávania svojich rodičov. A samozrejme nemôžeme zabudnúť, že je Spider-Man, s čím prichádza veľa úzkosti a nepríjemných momentov, uvádza portál Nerdist. 

Po krátkom rozhovore so svojím otcom v krátkom Spider-Verse sa Miles utiahne do svojej izby. Snaží sa počúvať hudbu, no nepomáha mu to. Konfrontuje žltookú a temnú verziu seba samého, ktorá sa stáva väčšou a desivejšou, keď sa s ňou snaží bojovať. Miles následne zažíva strašidelný moment, keď má pocit, že ho požierajú pavúky. Rozhodne sa preto zdôveriť svojmu otcovi a zdôveriť sa so všetkým, čo má na srdci.

Podpora duševného zdravia

Tento krátky film však nie je len obyčajný bonus medzi filmami. Vyjadruje duševné zdravie vo fantastickom svete, ktoré je zároveň pre mnohých veľmi podobné aj v našej realite. A nie je to náhoda.

Sony Pictures Animation sa spojila s Kevin Love Fund a jeho iniciatívou „The Hero Within“. The Kevin Love Fund založil hráč NBA Kevin Love po tom, čo svetu odhalil svoje vlastné problémy v oblasti duševného zdravia.

Krátky film Spider -Verse bude začlenený do nového plánu lekcií zameraných na duševné zdravie tejto organizácie s názvom „The Hero Within“. Tento plán lekcie „vyzýva študentov, aby rozprávali svoj vlastný príbeh cez optiku povedomia o duševnom zdraví prostredníctvom interaktívneho učebného plánu vrátane kreatívnych aktivít. Film si môžeš pozrieť zadarmo na YouTube.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 06:34