I Am Legend 2 použije alternatívny koniec pôvodného filmu, aby priviedol Willa Smitha späť.Twitter/ Thesource/
StoryEditor

Ja, legenda 2 s Willom Smithom bude stavať na alternatívnom konci jednotky. Producent prezradil, o čom bude pokračovanie

Michal Čiernik16.02.2023., 15:00h

Producent Akiva Goldsman odhaľuje časovú os a detaily príbehu o Ja, legenda 2, vrátane skutočnosti, že bude zobrazovať dej po alternatívnom konci prvého filmu.

Lajkuj Brainee.sk na

Ja, legenda 2 použije alternatívny koniec pôvodného filmu, aby priviedol Willa Smitha späť po tom, čo zomrel v závere kino verzie populárneho filmu. Alternatívny koniec sa objavil len na DVD. Úspešný film, ktorý bol uvedený do kín v roku 2007, ukázal Willa Smitha ako jedného z posledných ľudí, ktorí prežili vírusovú nákazu, ktorá premenila ľudí na nočné zmutované zombie.

Deadline sa nedávno posadil s producentom Akivom Goldsmanom, aby prediskutoval svoju prvoplánovú zmluvu s Warner Bros. Discovery. Počas ich rozhovoru prezradil časovú os a detaily príbehu o dlho očakávanom filme I Am Legend 2, v ktorom majú hrať Smith a Michael B. Jordan, vrátane toho, že sa bude odohrávať desaitky rokov po origináli. Prezradil tiež, že pokračovanie sa priblíži k pôvodnej novele Richarda Mathesona z roku 1954.

Goldsman sa možno inšpiruje The Last of Us

„Som posadnutý The Last of Us, kde vidíme svet 20-30 rokov ​​po apokalypse. Vidíte, ako si príroda získava späť svet. V New Yorku to bude obzvlášť vizuálne zaujímavé. Neviem, či vylezú až k budove Empire State Building, ale možností je neúrekom,“ prezradil Goldsman v rozhovore.

To, že bude mať alternatívny koniec prednosť, potvrdil návrat Willa Smitha. Toto výslovné potvrdenie však dosť veľa prezrádza, akým smerom sa bude film uberať. Ako hovorí Goldsman, pokračovanie má byť oveľa úprimnejšou adaptáciou pôvodnej  Matheson novely I Am Legend.

Bližšie k pôvodnej predlohe

„Sledujeme pôvodnú Mathesonovu knihu a alternatívny koniec na rozdiel od zverejneného konca v pôvodnom filme. Matheson hovoril o tom, že čas človeka na planéte ako dominantného druhu sa skončil. To je naozaj zaujímavá vec, ktorú sa chystáme preskúmať. Bude tam trochu väčšia vernosť pôvodnému textu,“ vysvetlil Goldsman.

image

Je to oficiálne! Will Smith fanúšikom oznámil, že kultový film, v ktorom si zahral detektíva, dostane pokračovanie

Potvrdení nie je len Will Smith, ale aj herec Michael B. Jordan, ktorého preslávilo stvárnenie postavy Adonisa Creeda. Akú postavu Jordan bude hrať zatiaľ nie je známe.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
14. máj 2024 20:12