Kadyrov, vodca, diktátor a muž so záľunou v mladých dievčatách.Youtube/nick Diaz Army/
StoryEditor

Zistenie investigatívneho portálu: Kadyrov má slabosť pre školáčky, malé konkubíny mu rodia deti

iDnes.czaha18.06.2024., 12:00h

Ramzan Kadyrov udržiava veľký hárem a často hľadá milenky aj medzi školáčkami a študentkami. Niektoré neplnoleté konkubíny mu dokonca porodili deti. Vyplýva to zo zistení ruského investigatívneho portálu Projekt.

Lajkuj Brainee.sk na

Čečenský vodca sa rád prezentuje ako vzorný moslim a múdry rodinný muž. Celkovo má štrnásť detí, z ktorých všetky mu podľa jeho oficiálnej biografie porodila jeho manželka Medni. Ale to nemá byť úplne pravda. Kadyrov má podľa zistení investigatívneho portálu celkovo štyri manželky, ale kvôli ruskému právu to nemôže priznať.

Napríklad jeho syn Adam sa narodil v roku 2008 Zmire Jabrayilovej, ktorá mala v tom čase 16 rokov. Ďalšou detskou konkubínou Putinovho človeka na severnom Kaukaze bola Fatima Chazujevová. Vo veku pätnástich rokov získala druhé miesto v súťaži Miss Caucasus, ktorá sa konala za zatvorenými dverami len pre oči Ramzana Kadyrova. V tom čase už Khazuyeva nosila pod srdcom spomínané dieťa.

Nezávislý investigatívny portál Projekt tiež vypátral niekoľko Kadyrovových mileniek, s ktorými mal čečenský despota intímne vzťahy predtým, ako dosiahli vek osemnásť rokov.

„Kadyrov má záľubu vo veľmi mladých dievčatách, školáčkach a prváčkach stredných škôl. Má asistenta, ktorý udržiava kontakty s mnohými mladými čečenskými ženami. Mal ich desiatky, možno stovky," povedal pre portál zdroj blízky Kadyrovovi.

47-ročný diktátor vládne v Čečensku železnou rukou už 20 rokov. V čase, keď nastúpil do úradu, jeho muži údajne unášali čečenské dievčatá na ulici a brali ich k svojmu šéfovi. Mnohé z nich teraz žijú so stigmou vyradených konkubín, ktoré Kadyrov pripravil o panenstvo. V konzervatívnej moslimskej spoločnosti sa ich držala hanba a nemôžu sa vydať.

Niektorí z Kadyrovových obľúbencov získali za svoju poslušnosť nehnuteľnosti alebo pozície v čečenskej administratíve. Vyskytli sa však aj prípady vzbúrených žien, ktoré Kadyrov potrestal.

Portál idnes.cz spadá do portólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. júl 2024 05:30