Tučniak PestoX/Pesto Fan Page
StoryEditor

VIDEO Gigantické mláďa tučniaka ovládlo sociálne siete. Váži viac ako 22 kíl, navštívila ho už aj Katy Perry

Antiyoutuber01.10.2024., 11:56h

Veľkou celebritou na sociálnych sieťach sa teraz stalo mláďa tučniaka patagónskeho z austrálskeho akvária v Melbourne. Pesto, ako sa tučniak volá, váži viac ako obaja jeho rodičia dohromady a na sieťach ho videli už milióny ľudí. Na návštevu za ním dorazila aj slávna speváčka Katy Perry.

Lajkuj Brainee.sk na

Kto je Pesto a prečo je ním momentálne pobláznený celý TikTok? Ako píše portál Antiyoutuber, Pesto je mláďa tučniaka patagónskeho, ktoré vo svojich deviatich mesiacoch váži viac ako obaja jeho rodičia dohromady. Svojou roztomilosťou a veľkosťou si získal srdcia mnohých ľudí na sociálnych sieťach.

image

FOTO Internet okamžite reaguje na Huliakov pád v televízii. Pozri si desiatky najvtipnejších memečiek

Spolu s ním teraz na platforme trenduje aj samička hrošíka libérijského prezývaná Moo Deng. Hoci nejde o žiadny svetový úkaz, pokiaľ ide o jej veľkosť, svojou hravosťou a roztomilosťou si získala nespočetné množstvo fanúšikov. A vyskakuje na teba v podstate zovšadiaľ.

@bestofmoodeng Poor moo deng 😭, maybe this is why she’s always angry #moodeng #babyhippo #cuteanimals #xyzabc #viral #fyp ♬ dilemma - Galuh

25 rýb denne

Pesto sa narodil v januári tohto roku a vážil iba dvesto gramov. V troch mesiacoch dosiahol váhu deviatich kilogramov a teraz, vo svojich deviatich mesiacoch, váži už vyše dvadsaťdva a pol kilogramu, čo je viac ako koľko vážia jeho obaja rodičia dohromady.

Prečo je teda taký veľký a pri tele? „Kombinácia dobrých génov a dobrých rodičov vysvetľuje jeho súčasnú váhu, ale veľa z toho stratí,“ oznámilo akvárium Sea Life v Melbourne. Veľkú úlohu v jeho veľkosti hrá teda jeho otec, ktorý je jedným z najväčších a najstarších tučniakov v akváriu. Pesto je tiež zdá sa poriadny jedák. Za deň vraj zje zhruba 25 rýb.

Prišla za ním aj Katy Perry

Ľudia si ho na sociálnych sieťach zamilovali natoľko, že videá s ním dosahujú miliónové zhliadnutia. Dokonca ho navštívila aj slávna speváčka Katy Perry, ktorá od akvária dostala ponožky s motívom tučniaka a vybrala sa za Pestom, na ktorého fúkala bubliny z bublifuku.

@katyperry I’M PESTO’S 🧡, HE’S @SEA LIFE Melbourne ♬ IM HIS HES MINE by Katy Perry ft Doechii - Katy Perry Universe

„Miestna americká celebrita sa stretáva s celosvetovou superstar Pestom,“ komentuje jej video jeden z ľudí na TikToku. „A teraz choď navštíviť Moo Deng prosím,“ píše ďalší. Odkazuje na ďalšiu zvieraciu celebritu, hrošíka libérijského z thajskej zoologickej záhrady, ktorá podobne ako Pesto pobláznila svojou roztomilosťou nespočetne veľa ľudí na sieťach.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. október 2024 11:58