Johana KarbanováInstagram/johanakarbanova
StoryEditor

Johana pracuje pre Inter Miami CF. Denne vraj stretáva Messiho, jedlá má od kuchára Luisa Suáreza

Antiyoutuber14.06.2024., 13:00h

Johana Karbanová, dvadsaťtriročná slečna, ktorá sa z Čiech presťahovala do Miami, sa na sociálnych sieťach pochválila svojou prácou. Pre tím Inter Miami CF totiž hľadá mladé talenty a denne sa vraj stretáva s Lionelom Messim a Luisom Suarezom. Zároveň v Miami stretla Jona Mariánka, ktorého sprevádzal Kazma a ľudia sú z toho veľmi prekvapení.

Lajkuj Brainee.sk na

Na TikToku ľudí zaujala mladá futbalistka, ktorá začala študovať na univerzite v Miami. Johana Karbanová sa ale dostala vďaka futbalu k zaujímavej práci. Začala totiž pracovať ako futbalový skaut tímu Inter Miami CF. Vďaka tomu vraj denne stretáva Lionela Messiho alebo Luisa Suaréza a svoju prácu popisuje ľuďom na TikToku. Dostala sa dokonca do bezprostrednej blízkosti k Jakeovi Paulovi, kde stretla YouTubera Jona Mariánka so veľmi zaujímavým sprievodom, píše portál Antiyoutuber.

Karbanová od detstva hrala futbal a potom, čo bola prijatá na univerzitu v Miami, v hraní pokračovala. Na TikToku sa ale nechala počuť, že má teraz novú prácu - stala sa súčasťou klubu Inter Miami CF. Dvadsaťtriročná Karbanová je vraj z práce nadšená a nikdy nečakala, že bude na dennej báze stretávať svetové futbalové legendy.

image

Futbalové hviezdy pred súdom. Alves teraz dostal 4,5 roka za znásilnenie, obvineniam čelili aj Messi s Ronaldom

Messiho vidí každý deň

„Messiho vidím v podstate každý deň, pretože naše kancelárie sú na prvom poschodí tréningového centra, čo znamená, že sa stretneme pri bežnom prechádzaní alebo napríklad na obede, kde nám varí privátny kuchár Luisa Suaréza, ktorého si priviezol až sem,“ povedala Karbanová vo videu na TikToku.

Futbalistka zároveň popísala, ako vyzerá jej pracovný deň. Do kancelárie vraj príde o desiatej dopoludnia, píše rôzne emaily a sleduje videá, ktoré im posielajú futbalisti, ktorí sa chcú stať členmi tímu Miami CF. Karbanová vraj už niekoľkokrát robila rozhodcu vo futbalovom zápase a zaskakovala za trénera, keď sa nemohol z rôznych dôvodov dostaviť na tréning.

„Ja som sa k tejto príležitosti dostala tak, že tu v Miami študujem vysokú školu, robím si tu magistra a keby ste aj vy mali o niečo také záujem, tak mi dajte vedieť na Instagrame a ja vám s tým môžem pomôcť,“ odkázala ľuďom Karbanová.

Státisíce zhliadnutí

Video, v ktorom sa rozhovorila o svojej práci, má na TikToku iba za dva dni vyše 600-tisíc zhliadnutí. Ľudia Karbanovú prosia, či by im nemohla zohnať od Messiho podpis s venovaním, zaistiť futbalovú kariéru v Miami alebo im dať lístky na zápasy. Niektorí ľudia sa jej ale vysmievajú a tvrdia, že futbalu vôbec nerozumie.

Karbanová ale upútala pozornosť Čechov aj videom, v ktorom sa dostala do blízkosti YouTubera Jakea Paula. Paul sa totiž rozhodol, že na verejnosti ubehne päť kilometrov a záujemcovia sa k nemu môžu pridať. Karbanová sa rozhodla, že pobeží s ním a na mieste, odkiaľ sa štartovalo, stretla blízkeho Paulovho kamaráta Jona Mariánka. Čo ale vo videu ľudí najviac zaujalo, bol Mariánkov sprievod.

image

Tvoril choreografie pre Let’s Dance či Daru. Často mám problém byť na seba hrdý, hovorí Simon

Jednalo sa totiž o českého zabávača Kamila Bartošku alias Kazmu, ktorý kedysi Mariánka navštívil. Nikto ale nevedel, čo spolu Bartošek a Mariánkom robili. „Kedy bude u Jona Mariánka vo videu Kazma? Čo tam robí Kazma? Stihli ste s Kazmou pokecať? Nová ONEMANSHOW je na ceste. Mňa teda viac upútal ten Kazma ako Jake Paul,“ reagovali na Bartoškovu prítomnosť prekvapení ľudia na TikToku. Karbanová potom napísala, že sa s Bartoškom aj s Mariánkom rozprávala a obaja sú vraj veľmi milí.

Život v Miami

Karbanová na TikToku ukazuje, ako vyzerá jej život v Miami. Okrem práce stále študuje a objavuje okolie. Svojim sledujúcim dáva rôzne tipy, kam sa môžu pri návšteve Miami pozrieť a ukazuje rôzne atrakcie, ktoré sú zadarmo. Na Instagram pridáva v poslednej dobe prevažne futbalové príspevky, kedy napríklad trénuje mladých futbalistov, alebo sama hrá futbal.

Na univerzite, kde študuje, sa vďaka svojim skúsenostiam dokonca stala hlavnou trénerkou ženského futbalového tímu. Vo voľnom čase trénuje deti, ale najviac času pochopiteľne trávi prácou. Karbanovej sa vraj ale splnil sen, avšak začiatky v cudzej krajine pre ňu neboli jednoduché. Musela totiž opustiť rodinu, priateľov a začať nový život v krajine, kde nikoho nepoznala. Teraz sa ale zdá, že už je všetko v úplnom poriadku a Karbanovej sa darí.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. september 2024 18:20