Hviezda seriálu Bridgerton privítala Pride Month coming outom.Instagram/Jess_mads/
StoryEditor

Som zamilovaná do ženy a som na to hrdá. Hviezda seriálu Bridgerton privítala Pride Month coming outom

Michal Čiernik03.06.2024., 11:30h

32-ročná britská herečka oslavuje začiatok Mesiaca hrdosti obrovským vyhlásením. Na svojom instagramovom profile priznala, že je zamilovaná do ženy.

Lajkuj Brainee.sk na

Jessica Madsen oslavuje začiatok Mesiaca hrdosti vyhlásením lásky. „Som zamilovaná do ženy a som na to hrdá,“ prezradila herečka, ktoré momentálne pôsobí v populárnom seriáli Bridgerton.

image

TOP 10 najsledovanejších seriálov od Netflixu. Podarilo sa štvrtej sérii Stranger Things prebojovať na vrchol?

Vo svojich hrdých vyhláseniach pokračovala aj vo svojom príbehu na sociálnej sieti. „Nové správy: Som queer. V júni so mnou ani nekomunikujte ak s tým nesúhlasíte,“ napísala herečka podľa ew.com na Instagrame.

Pod svoj príspevok na sociálnej sieti dostala množstvo podporných komentárov aj od svojich hereckých kolegov z Bridgertonu, vrátane Nicoly Coughlan a Jonathana Baileyho. Madsen podobný príspevok na počesť Pride month zdieľala aj minulý rok, kedy podporila bisexuálov.

V úspešnom seriáli historických romancí od Netflixu hrá Madsen Cressidu Cowper, pôvodne drsnú debutantku, ktorá figuruje ako romantická súperka pre Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) a Penelope Featherington (Coughlan). 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. september 2024 00:18