Populárna mačka Cala už nie je medzi namiYouTube/The Kiffness
StoryEditor

VIDEO I Go Meow, I Go Meow! Slávna mačka, ktorá svojim spevom dobyla sociálne siete, nečakane zomrela

Miroslav Kamody31.05.2024., 12:00h

Vyšetrenia ukázali, že mačka Cala bola omnoho staršia, ako určil veterinár aj útulok, z ktorého si ju majitelia adoptovali.

Lajkuj Brainee.sk na

Ak si na ňu na sociálnych sieťach raz natrafil, už si sa jej nezbavil. Cala, populárna zhovorčivá mačka, ktorá svoj hlas prepožičala jednému z posledných trendov na sociálnych sieťach, nečakane zomrela. Na instagramovom profile to potvrdila priamo jej majiteľka. 

„Som zničená, že musím povedať, že Cala zomrela. Adoptovala som si ju v domnení, že je mladá a má pred sebou plnohodnotný život. Cala však ochorela a už sa nezotavovala. Vzala som ju na pohotovosť, kde testy odhalili, že je oveľa staršia, ako si útulok a jej veterinár pôvodne mysleli. Hoci sme boli optimisti a Cala tvrdo bojovala, jej stav sa nezlepšoval. Cala nakoniec zomrela na starobu,” píše sa vo videu na jej profile, kde ju sledovalo takmer 450-tisíc ľudí.

Raketová kariéra

Cala sa stala známou kvôli svojmu neustálemu mňaučaniu. Niekedy to dokonca vyzeralo tak, ako by sa snažila rozprávať. Niektorých fragmentov jej videí sa preto chytili aj tvorcovia. Vznikol tak trend „I Go Meow”, ktorý nakoniec nasledovala aj celá skladba, ktorá sa šírila sociálnymi sieťami

„Bola obklopená ľuďmi, ktorí ju milovali. Ďakujem vám všetkým, že ste milovali Calu tak ako ja. Vďaka vám bude žiť večne,” dodala zničená majiteľka.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. september 2024 00:15