Obchod predáva gigantické balenia sladkostí.Tiktok/chinesewithmia/
StoryEditor

FOTO Splnený sen každého žrúta. Tento obchod začal predávať gigantické porcie milovaných sladkostí či čipsov

rev21.04.2024., 11:30h

Gigantické balenie sušienok Oreo alebo mega balík čipsov, ktorý má veľkosť nákupného košíka. Zdá sa ti to ako sen? Čínsky supermarket ho premenil na realitu a začal predávať obrie verzie populárnych sladkostí.

Lajkuj Brainee.sk na

V čase, keď sa čoraz viac ľudí sťažuje, že firmy prefíkane zmenšujú veľkosť svojich produktov, sa čínsky supermarket rozhodol pre presne opačnú stratégiu. Davy zákazníkov láka na obrie verzie obľúbených sladkostí, ktoré vo svete nemajú obdobu.

Balenia sú väčšie než zákazníci

TikTok zaplavili videá ľudí, ktorí si z obchodu odnášajú gigantické balíky sušienok Oreo, čokoládových tyčiniek Pocky alebo čipsov Lays. Niektoré produkty sú pritom väčšie ako samotní zákazníci, preto si často musia privolať pomoc, aby boli schopní svoj nákup odniesť domov.

Changsha Supersnacks Store sa nachádza v meste Changsha v čínskej provincii Hunan. Vyzerá to tak, že taktika sa obchodu vypláca. Stovky ľudí sú totiž ochotní stáť v dlhých radoch, aby dostali do rúk svoje obľúbené pochutiny skôr, ako sa vypredajú.

Okrem spomenutých sladkostí obchod ponúka aj meter vysoký "kelímok" ramenu, "šálky" instantného ľadového čaju, ktoré by bez problémov zaplnili detský bazén či meter dlhé pelendreky.

image

Na dovolenku vďaka vlastným výkalom? Prvá továreň na svete premení ľudské exkrementy na letecké palivo

Stal sa senzáciou

Obchod, ktorý predáva gigantické balenia, sa stal natoľko populárny, že ľudia z rôznych miest v Číne sú ochotní platiť obyvateľom provincie Hunan, aby im zaobstarali občerstvenie predtým, ako sa výrobky vypredajú. 

Ako uvádza portál News18, pred obchodom sa tvoria každý deň dlhé rady nedočkavých zákazníkov. Napriek vysokému dopytu obchod zatiaľ nepripustil možnosť spustenia online doručovacej služby.

Dvojposchodový supermarket plný gigantických sladkostí sa stal virálny aj na sociálnych sieťach a ľudia mimo Číny začali požadovať, aby podobný obchod vznikol aj v iných krajinách.

Niektorí si však začali z celej senzácie uťahovať. „Viem, že tri štvrtiny toho toho balíka obsahujú vzduch,“ okomentoval balíček čipsov používateľ sociálnej siete X. „Zábavný fakt: v Spojených štátoch sú to balíky normálnej veľkosti,“ dodal ďalší. 

ANKETA
Privítal by si na Slovensku podobný obchod, ktorý by predával gigantické balenia sladkostí?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
21. apríl 2024 11:32