Shopaholic AdelInstagram/shopaholicadel_official/
StoryEditor

Shopaholic Adel končí so sociálnymi sieťami. Chce si nájsť prácu, ale nevie, ako ukončiť živnosť

Antiyoutuber19.06.2024., 14:00h

Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel sa rozlúčila so svojimi fanúšikmi. Rozhodla sa nadobro opustiť sociálne médiá s tým, že je to na ňu príliš veľa. Zvažovala, že podstúpi psychiatrické liečenie. Ľudia si však myslia, že Adel sa svojich sociálnych sietí nevzdá.

Lajkuj Brainee.sk na

Bizarnej shopaholickej influencerke Adel sa v poslednej dobe nedarí. Aj keď má naďalej tisíce verných fanúšikov, rozhodla sa, že chce ukončiť svoju kariéru influencerky. Jej odchod však pravdepodobne nebude taký jednoduchý, ako si pôvodne myslela. Influencerka hovorí, že nevie, ako správne ukončiť svoje podnikanie. Píše portál Antiyoutuber.cz

„Oficiálne tu oznamujem, že skončím na sociálnych sieťach. Kariéra Shopaholic Adel je na konci! Jednoducho to muselo prísť, koniec musel v určitom okamihu prísť. Nie je pre mňa ľahké rozlúčiť sa s vami. Rozhodla som sa to urobiť, pretože jedného dňa chcem mať normálny vzťah, chcem mať priateľov a nechcem, aby to narušilo súkromie ľudí," povedala Adel vo videu na TikToku. Tvrdí, že sa musela poradiť so svojím účtovníkom, pretože chcela zrušiť svoj obchod, ale nevedela, ako to urobiť. Chce začať chodiť do normálnej práce a úplne sa oddeliť od mena Shopaholic Adel.

image

Katežinka: S Jovinečkom sme ako Adela a Sajfa. Je v poriadku vyjadriť svoj politický názor, ja by som to však nikdy neurobila

„Premýšľal som o tom v hlave asi pol roka a nie je to ľahké. Koniec koncov, som na internete asi tri roky. Niektorí z toho budú mať radosť, niektorí budú z toho smutní, ale taký je jednoducho život," povedala Adel. Prehlasuje, že sa už nebude ani fotiť s ľuďmi, pretože chce súkromie a žiada ľudí, aby to rešpektovali. Dokonca premýšľala o tom, že pôjde na liečbu do psychiatrickej liečebne kvôli tomu, koľko stresu zažíva denne kvôli sláve. Je však presvedčená, že sa jej uľaví, keď sa konečne zbaví sociálnych médií.

Ľudia reagovali na jej oznámenie inak, ako možno čakala. Veľa ľudí jednoducho neverí, že by sa Adel dobrovoľne vzdala svojej kariéry na sociálnych sieťach. „Dám jej mesiac a je späť. A teraz o Červenej čiapočke. Adel, aprílový deň bláznov sa už tento rok konal. Neverím ti. Nerob túto šou, vieš, že sa vrátiš," odkazujú Adel ľudia na TikToku. Iní sú nadšení, keď vidia, ako Adel nadobro opúšťa sociálne médiá. „Dúfam, že si nerobíš srandu! Moje modlitby boli vypočuté. Konečne! Idem oslavovať. Yikes, Vianoce sú tu," radujú sa ľudia na TikToku.

image

Shopaholic Adel opäť tvrdí, že sa chce zmeniť. Teraz chce riešiť charitu, módu a sľúbila ukázať priateľa

Niektorí ľudia sú však prekvapení, že Adel zrazu nemá problém ísť do práce. Influencerka sa už dlho sťažuje, že nemôže chodiť do práce, pretože ju nechcú nikde zamestnať. Povedala však, že teraz pôjde na úrad práce a plánuje si skutočne zabezpečiť prácu. Ale aj keď vo videu vyzerala presvedčivo, väčšina ľudí jej tvrdeniam jednoducho neverí. Adel údajne plánuje vymazať všetky svoje profily na sociálnych sieťach a ponechať si iba svoj profil na Facebooku, kde má údajne veľa priateľov. V opačnom prípade ho už ani neuvidíme na YouTube.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. júl 2024 09:45