RihannaInstagram/Badgalriri
StoryEditor

Rihanna hádzala vecami a v lietadle dostala záchvat. Ľudia sa podelili so svojimi príbehmi zo stretnutí s celebritami

Nikola Michalkova19.05.2024., 14:30h

Aj ty snívaš, že stretneš svoju obľúbenú celebritu a prehodíš s ňou pár slov? Niektorým sa to skutočne podarilo. Zážitky zo stretnutí ťa naozaj prekvapia.

Lajkuj Brainee.sk na

Na Reddite sa objavila otázka, ktoré celebrity sú milé, a ktoré naopak nie. Zatiaľ čo väčšina sa podelila s pozitívnymi skúsenosťami zo stretnutia, našli sa aj zážitky s nepríjemnými známymi hercami či osobnosťami.

Ryan Reynolds a Rihanna

Používateľ opísal stretol známeho herca Ryana Reynoldsa spolu s manželkou Blake Lively. „Žijú relatívne blízko môjho rodného mesta a sem-tam sa objavia na vianočnom podujatí. Vyšli sme zo zmrzlinárne v centre mesta a na lavičke sedel Ryan a jedol zmrzlinový kornútok. Keď som vychádzala, pozrela som sa na neho a nadviazala očný kontakt. Pozrel sa na mňa a povedal: ‚Ja viem, je to šialené, že áno?‘ Bolo to neuveriteľné,“ píše sa na portáli.

Ďalší používateľ opísal zážitok svojho priateľa, ktorý pracuje ako profesionálny ochrankár a mal za úlohu strážiť populárnu speváčku Rihannu. „Povedal, že nikdy nestretol človeka, ktorý by bol taký hrubý k svojim podriadeným ako ona. Údajne hádzala veci, hovorila hlúposti o jej šatách.“ Avšak toto nebola jediná zlá skúsenosť so speváčkou. V odpovedi na túto skúsenosť sa totiž objavila ďalšia. Hovorila o žene, ktorá pracovala v spoločnosti prevádzkujúcej súkromné lietadlá. Klientom bola aj Rihanna. „Jedlo, ktoré si objednala, nebolo počas letu podávané. Dostala obrovský záchvat, hádzala taniere aj príbory.“

image

Rihanna

Instagram/Badgalriri

Pink, Ellen Degeneres a Anne Hathaway

Speváčka Pink tiež patrí medzi populárne speváčky. Určite sa nie raz dostala do uší vďaka známym hitom, ktoré pozná každý. Okrem toho je podľa skúsenosti používateľky veľmi milá osoba. Stretla ju na výstave, pre ktorú pracoval a pozvala ho sadnúť si k jej stolu. „Celý večer mi bránila niečo zaplatiť a tri hodiny sa ku mne správala ako k najlepšej kamarátke,“ opísala.

Ellen Degeneres patrí medzi najrozoberanejšie moderátorky. Na internete už dlhšiu dobu kolujú správy, že sa k hosťom svojej show nesprávala príjemne. Ako sa ale ukázalo, nespráva sa tak len k celebritám, ale aj k iným ľuďom. „Nikdy som nestretol takého hrubého alebo sebaistého človeka ako je ona. Čašníka takmer rozplakala. Chcel som ísť a prevrátiť jej stôl,“ opisuje.

image

Ellen Degeneres

X/Rolling Stone

Post Malone patrí tiež medzi známe osobnosti v oblasti hudby. Mnohí jeho pesničky nevieme dostať z hlavy. používateľ ho opísal ako najmilšiu osobu. „Je skutočne cítiť to spojenie s fanúšikmi. Je vidno, že sa s nefotí a nerozpráva len z povinnosti,“ vysvetlil.

Anne Hathaway si momentálne vyslúžila pozornosť vďaka novému filmu The Idea Of You. Používateľka ju opísala ako veľmi priateľskú. Stretla ju v hoteli. „Stretla som ju na svadbe. Bola ubytovaná v rovnakom hoteli, kde sa konala svadba. Boli sme vonku, keď sa zastavila, rozprávala sa a odfotila sa s nami, keďže sme vyzeralo ako dievčatá z Denníkov princeznej. Na druhej strane jej manžel sa sťažoval, že jej tro trvá celú večnosť a nemusí sa zastaviť a pozdraviť nás,“ opísala.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. september 2024 00:27