Jaro Slávik s Chuckom Norrisom - nie, toto nieje začiatok vtipu, ale realita.Jaroslavik/ig/
StoryEditor

Stretnú sa Jaro Slávik a Chuck Norris na letisku. Nie, toto nie je vtip, herecká a memečková legenda je na Slovensku

bed01.07.2023., 11:00h

Festival Orion v Žiline organizátori zrušili len šesť dní pred jeho plánovaným začiatkom. To neodradilo hviezdu svetového formátu.

Lajkuj Brainee.sk na

Nedávno sme ťa informovali, že organizátori festivalu Orion sa rozhodli tento ročník presunúť na budúci rok. „Vzhľadom na nečakané komplikácie ohľadne účasti jedného z hlavných interpretov a veľmi vysokej pravdepodobnosti nebezpečného počasia a možnej ujmy návštevníkov Vám s ľútosťou oznamujeme presunutie tohtoročného festivalu na rok 2024,” píšu ľudia, ktorí za celou akciou stoja.

Ako pokračovali, toto rozhodnutie ich nesmierne sklamalo, no považujú ho za najlepšie riešenie danej situácie. „Vstupenky zostávajú v platnosti ale všetkým priaznivcom samozrejme v prípade záujmu bude vrátané vstupné prostredníctvom toho kanálu, kde si ich zakúpili. Čakajte prosím oznámenie emailom,” dodali.

Multižánrový festival

Prvý ročník Orion festivalu sa mal pôvodne konať od 30. júna do 2. júla na letisku v Žiline. Organizátori lákali na žánre od ľudových piesní, cez pop, hip-hop, rap, trance, rock až po heavy metal. Ako hlavní interpreti mali vystúpiť Alphaville, Kabát, Slade, Majk Spirit či Safri Duo.

Mnoho z nich na Slovensko nakoniec v daný termín nepríde, výnimkou je herec Chuck Norris, ktorý mal patriť medzi ťahúňov akcie. Na Slovensko prišiel, a podľa medializovaných informácií to má namierené rovno do našich Tatier, ktoré sa rozhodol si užiť.

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 02:18