KarloInstagram/Karlotojemeno
StoryEditor

Raper Karlo bude na pár dní von z väzenia. Plánuje veľký koncert, niektorým ľuďom jeho priepustka prekáža

Antiyoutuber29.08.2024., 09:00h

Juraj Čaba alias Karlo, jeden z raperov labelu Milion+, sa dostane z väzenia. Avšak iba na pár dní - dostane priepustku za dobré správanie. Chystá sa koncert, na ktorom ho podporia aj jeho kamaráti raperi. Hoci Karla veľa ľudí podporuje, ozývajú sa aj hlasy, podľa ktorých je to zlé. Podľa nich by totiž nemal podobné úľavy dostať.

Lajkuj Brainee.sk na

Raper Karlo, vlastným menom Juraj Čaba bude onedlho prepustený z väzenia, avšak iba na niekoľko dní. Táto informácia sa objavila na jeho instagramovom profile a zároveň aj na profile hudobného labelu Milion+. Čaba plánuje ihneď po prepúšťaní koncert, na ktorom sa objavia aj ďalší raperi z labelu, ale veľa ľudí s týmto uvoľnením nesúhlasí, píše portál Antiyoutuber.

„Karlo pôjde na pár dní von z basy a počas toho rovno urobí koncert. Svoju vychádzku za dobré správanie využije naplno a pre tých najvernejších fanúšikov si pripravil show, na ktorú ho prídu podporiť špeciálni hostia. Jedinečná šanca vidieť a zažiť Karola na pódiu po viac ako dva a pol rokoch a tiež v dohľadnej dobe, pretože krátko po predstavení sa vracia do väzenia,“ stojí v príspevku na Instagrame labeli Milion+.

image

Za mrežami, ale s mikrofónom. Raper Karlo je vo väzení sedem rokov, odohral tam aj koncert

Problémy s drogami

Čaba totiž skončil vo väzení za to, že prevážal drogy. Nedávno ho vo väzení navštívili raperi z Milión+, kde spoločne urobili koncert pre ostatných väzňov. Teraz sa Čaba na krátku dobu ocitne na slobode a hudba je pre neho natoľko dôležitá, že obetuje časť voľného času živému vystúpeniu.

Veľa ľudí je z tejto správy veľmi nadšených a Čabovi sa dostalo obrovskej podpory. Niektorí ľudia si myslia, že by mal tím Milion+ pre plánovaný koncert vybrať oveľa väčšie priestory, pretože to vyzerá, že je o Čabovo vystúpenie enormný záujem. Fanúšikovia by totiž radi, aby mohol raper na vlastnej koži pocítiť podporu, ktorú mu vyjadrujú.

Kritika aj od fanúšikov

Veľa ľudí ale vôbec nesúhlasí s tým, aby Čaba dostal takú úľavu. „Borec má sedieť za fet a púšťajú ho domov, akoby bol niekde na výlete. Je to väzenie alebo tábor? Karla mám naozaj rád, ale kde je tá po*raná spravodlivosť? Pustia ho len preto, že je slávny? Pusťte otca za rodinami, synov za matkami. Toto je fakt výsmech, nechajte si ho tam. Toto že je trest? Keď si týpek môže len tak odísť z väzenia, dať show a zase sa vrátiť? Strašná fraška,“ reagujú ľudia na prepustenie na Instagrame.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. september 2024 13:30