Joe Keery v seriáli Stranger ThingsNetflix
StoryEditor

VIDEO Obľúbený herec zo seriálu Stranger Things dobyl svetový rebríček Spotify. Vytvoril song, ktorý si už určite počul aj ty

Miroslav Kamody01.04.2024., 10:30h

Aktuálne jeden z najväčších hitov na planéte vytvoril človek, s ktorým si sa už určite stretol. Len o tom nevieš.

Lajkuj Brainee.sk na

Trendom na sociálnej sieti TikTok aj streamovacej platforme Spotify aktuálne kraľuje singel s názvom End of Beginning. Omnoho menej ľudí však vie, kto je spevák Djo, ktorý za novým hitom stojí. A je to pomerne paradox, pretože si sa s ním už s najväčšou pravdepodobnosťou stretol, píše portál Wonderland Magazine.

Ako pripomína, aktuálny globálny hit číslo jeden naspieval ten istý človek, ktorý nás chytil za srdce v seriáli Stranger Things z dielne streamovacej platformy Netflix. Joe Keery – respektíve Djo – dokazuje, že nie je šampión len na obrazovke, ale aj v štúdiu.

Úspech aj bez mena

Keery, ktorý v seriálu stvárnil postavu Steva Harringtona, vydával svoju hudbu pod prezývkou, ktorá sa vyslovuje rovnakým spôsobom ako jeho skutočné krstné meno. Urobil tak, pretože chcel nechať svoje umenie stáť samostatne, kým svetu povedal, že je slávny herec.

image

Stručná história diss trackov. Od Beatles, Queen, amerických raperiek až po Rytmusa a Rakbyho

Jeho virálny singel End of Beginning svojou hudbou dosiahol nový míľnik a dostal sa na prvé miesto v globálnom rebríčku Spotify. Jeho prvá skladba číslo 1 sa okamžite stala veľkým trendom na TikToku, v rádiách a v srdciach fanúšikov. Vydaná pritom bola len začiatkom tohto mesiaca.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 19:52