Záber z filmu The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and SnakesLionsgate
StoryEditor

VIDEO Pozri si prvý trailer k novému filmu zo sveta Hunger Games. Čo všetko vieme o chystanej Balade o hadoch a vtáčatkách?

mor28.04.2023., 11:02h

Si pripravený vrátiť sa späť do Panemu? Nech je odpoveď akákoľvek, faktom je, že nový prequel k celosvetovému fenoménu Hunger Games bude onedlho v kinách.

Lajkuj Brainee.sk na

Vo filme si zahrali mená ako Rachel Zegler (Anthea v Shazam), Peter Dinklage (Tyrion z Hier o tróny), Hunter Schafer (Jules z Euphorie), Josh Andres Rivera (Chino vo West Side Story) a Viola Davis (Amanda Wheeler v Suicide Squad).

image

VIDEO Najnovší trailer na film The Flash sa pokúša ukončiť jednu éru DC filmov oslavou všetkých z nich

The Ballad of Songbirds and Snakes je prequelom k úspešnej knižnej sérii Hier o život od Suzanne Collins, píše sa na Unilad. Trailer bol predstavený na CinemaCon a producent filmu Adam Fogelson z Lionsgate povedal, že tento prequel je podobný filmom ako Wicked a Star Wars: Skrytá hrozba.

„Fanúšikovia chcú vedieť a vidieť pôvod tohto príbehu,” poveda Fogelson, ako uvádza The Hollywood Reporter. Režisér Francis Lawrence, ktorý točil aj predchádzajúce filmy zo sveta Hunger Games, je na čele pripravovaného filmu.

Samotná spisovateľka Collins vydala knihu The Ballad of Songbirds and Snakes už v roku 2020.  Príbeh sleduje mladého Coriolanusa Snowa, neskôr tyranského prezidenta s obľubou v ružiach, ktorého poznáme z Hunger Games, proti ktorému stojí Katniss Everdeen v pôvodnej trilógii.

image

Netflix ukázal trailer pre očakávanú novú sériu Black Mirror. Pripomeň si s nami najlepšie epizódy, ktoré nám vyrazili dych

Snow mentoruje vzdorovitú Lucy Grey Baird, z Dištriktu 12 pre 10. ročník Hier o život. Príbeh sa odohráva 64 rokov pred prvými románmi a skúma historické a politické cesty Panemu.

A ak si fanúšik, máme jednu dobrú správu na záver. Nebudeš ani musieť čakať príliš dlho. Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách príde do kín už 16. novembra.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. september 2024 07:16