Americká popová speváčka Britney Spears a jej partner Sam Asghari.TASR/AP
StoryEditor

Princezná popu sa znovu vydala. Svadobný deň Britney Spears sa nezaobišiel bez trápneho incidentu

pc10.06.2022., 11:00h

Jej bývalý manžel sa pokúsil prekaziť svadbu. Podarilo sa mu dokonca vstúpiť na pozemok, no následne ho zatkla polícia.

Lajkuj Brainee.sk na

Americká popová hviezda Britney Spears sa vo štvrtok vydala za dlhoročného partnera Sama Asghariho. Svadba sa konala takmer sedem mesiacov po skončení súdneho procesu vo veci opatrovníctva, ktoré obmedzovalo a kontrolovalo mnohé aspekty jej života. Informoval o tom portál BBC.

Svadba v Los Angeles

Pár sa zoznámil na natáčaní videoklipu Slumber Party v roku 2016. Zasnúbili sa minulý rok v septembri, pričom popová hviezda v rozhovoroch opakovane vyjadrila túžbu vydať sa a mať deti. Speváčka otehotnela, no v máji tohto roku potratila. 

Vo štvrtok si v úzkom kruhu rodiny a priateľov povedala ‚áno‘ so svojím dlhoročným partnerom v Los Angeles. Svadba sa konala takmer sedem mesiacov po skončení súdneho procesu vo veci opatrovníctva, ktoré obmedzovalo a kontrolovalo mnohé aspekty speváčkinho života. Súd ho jej otcovi Jamiemu napokon odobral.

Jamie však dávnejšie vyhlásil, že toto opatrenie bolo „nevyhnutné“ pre duševné zdravie jeho dcéry, no zároveň dodal, že je čas, aby „znova prevzala kontrolu nad svojím životom“

image

Na javisku sa vysmejem a vyplačem. Očistený odchádzam domov, hovorí herec a spevák Michal Candrák

Svadbu chcel prekaziť jej bývalý manžel 

Svadobný deň sa však nezaobišiel bez nečakanej drámy. Jej bývalý manžel Jason Alexander, za ktorého sa vydala v roku 2014, sa pokúsil prekaziť svadbu. Podarilo sa mu dokonca vstúpiť na pozemok, no následne ho zatkla polícia. 

Speváčka bola vydatá aj za Kevina Federlina, s ktorým má dvoch synov vo veku 14 a 15 rokov.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 17:14