David Dobrik.Strategie/menshealth
StoryEditor

Čelil obvineniam zo zneužitia, YouTuber so slovenskými koreňmi otvoril v Hollywoode reštauráciu. Ľudia čakali v radoch

pc15.11.2022., 12:00h

Ľudia sa schádzali pred pizzeriou niekoľko hodín pred jej otvorením, niektorí dokonca stavali stany.

Lajkuj Brainee.sk na

Pôvodom Slovák David Dobrik sa preslávil svojimi videami na YouTube, kde ho sledujú milióny ľudí. V priebehu minulého roka čelil vážnym obvineniam a prišiel o spoluprácu s niekoľkými firmami. Cez víkend si však otvoril pizzeriu v západnom Hollywoode, píše portál TMZ.

Ľudia stavali stany 

Pred otvorením pizzerie Doughbrik‘s Pizza vzniklo šialenstvo. Ľudia prichádzali na miesto niekoľko hodín pred otvorením pizzerie, niektorí dokonca stavali stany, aby sa s ním mohli stretnúť medzi prvými. 

„Bola to príležitosť konečne ho stretnúť,“ povedala 21-ročná Ocean. „Báli sme sa, že rad bude príliš dlhý. Nechceli sme premeškať túto jedinečnú príležitosť,“ dodala 13-ročná Iona.

Pizzeria, ktorú otvoril 12. novembra, sa nachádza na Sunset Boulevard v západnom Hollywoode. Zatiaľ bude ponúkať dva druhy pizze, ktoré na Instagrame opísal ako najjemnejšie, najsyrovejšie a ich cesto je údajne najlepšie v meste. Jeden kúsok stojí od 4,50 do 6,50 dolárov. 

Čelil obvineniam 

David Dobrik sa preslávil za veľkou mlákou svojimi videami na YouTube, kde ho sledujú milióny ľudí. Momentálne je najaktívnejší na TikToku, kde má 26,3 milióna followerov. V priebehu posledných dvoch rokov sa však jeho meno spájalo s viacerými škandálmi, vrátane obvinenia zo sexuálneho napadnutia, píše portál NBC News.

Okrem tohto čelí podľa portálu aj žalobe vo výške 10 miliónov dolárov od Jeffa Witteka, bývalého člena Vlog Squad. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. máj 2024 09:58