Pár mal celý rezort pre sebaUnsplash/Greg Bulla
StoryEditor

VIDEO Ideálna dovolenka alebo hotová nočná mora? Pár po príchode do hotela zistil, že sú jedinými hosťami v celom rezorte

Miroslav Kamody21.07.2024., 14:00h

Mať hotel iba pre seba? Hotová nočná mora, hovorí dvojica, ktorá sa v jednom takom ocitla.

Lajkuj Brainee.sk na

Pre mnohých z nás je dovolenka o oddychu a troške ticha. Ako píše portál Indy100, jeden pár zostal šokovaný po tom, čo si uvedomili, že ich sen o pokojnej dovolenke sa naplnil na maximum. Zistili totiž, že vo veľkom rezorte boli jedinými hosťami.

TikToker Cameron (@Freedom_hustler) zverejnil video, ako mal on a jeho partnerka celý Grand Velas Boutique Los Cabos v Mexiku pre seba. V klipe Cameron behal s kamerou, aby ukázal nekonečné množstvo prázdnych lehátok (teda žiadny ranný zhon do bazéna, aby si si nejaké zabezpečil pre seba), pričom v bazéne tiež nebolo ani duše.

image

Väčšinu roka tam je zima a tma. Renata uskutočnila sen mnohých Slovákov, už 18 rokov žije na Islande: Ako sa na ostrove chovajú muži k ženám?

Ako epizóda Black Mirror

Hoci mať 5-hviezdičkový rezort pre seba môže znieť ako sen, Cameron povedal, že mu to v skutočnosti pripomenulo istú populárnu dystopickú televíznu reláciu. „Spočiatku to začalo ako vtip... ale potom mi to pripadalo ako epizóda z Black Mirror,” povedal vo videu.

Po tom, čo nevidel nikoho vonku, sa TikToker rozhodol preskúmať budovu, či sa tam nenachádzajú žiadne známky iných dovolenkárov - ale bezvýsledne. „Zakaždým, keď si myslím, že vidím niekoho, kto nemá na sebe bielu uniformu, som vzrušený, ale potom si uvedomím, že nie - na mieste pracuje len viac dodávateľov,” povedal Cameron.

@freedom_hustler If anyone wants the place to yourself, come now. Bingo starts soon. Some of these games aren’t 2 player  #freedom #abandoned #resort #blackmirror #vacation ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

To viedlo k ďalšiemu zmätku a otázkam z jeho strany a zaujímalo ho, ako môže rezort finančne fungovať, ak sú jediní hostia, ktorí tam bývajú. „Ako toto miesto platí za všetky tieto svetlá? Kto to všetko platí? Celé toto kráľovstvo je len naše.”

Zareagoval aj hotel

Po tom, čo video získalo viac ako 8,1 milióna videní, na celú kauzu zareagovala aj zástupkyňa rezortu, ktorý získal virálnu pozornosť. „Velas Resorts fungujú na 100 percent bez ohľadu na počet skutočných hostí ubytovaných v hoteli,” povedala Melissa Wisenbaker pre The New York Post.

image

Česko spustilo gigantický výpredaj štátu. Na predaj je cez 30-tisíc nehnuteľností, medzi nimi sú hrady, pozemky aj cintoríny

Ako dodala, pomer zamestnancov k hosťom v tomto rezorte je traja ku jedného, čo je veľký rozdiel oproti iným rezortom, kde je pomer opačný (traja hostia na jedného zamestnanca). Predstava hotela pre seba teda znie skvele, no realita môže byť desivo odlišná.

ANKETA
Ako by si reagoval ty, keby máš hotel iba pre seba?

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. september 2024 13:07