XTB
StoryEditor

XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako svojho nového globálneho brand ambásadora

PR článok02.10.2024., 13:58h

Spoločnosť XTB, globálny fintech ponúkajúci online platformu pre investovanie a mobilnú aplikáciu, oznámila nového globálneho ambasádora značky – bude ním futbalová ikona Zlatan Ibrahimović. Legendárny hráč sa predstaví v doposiaľ najväčšej marketingovej kampani XTB propagujúcej širokú škálu investičných riešení na 14 trhoch po celom svete vrátane Slovenska.

Lajkuj Brainee.sk na

Zlatana Imbrahimovića nie je potrebné predstavovať. Je všeobecne považovaný za jedného z najlepších futbalových útočníkov sveta, známeho a rešpektovaného pre svoju jedinečnú techniku ​​a akrobatické voleje. Za touto strhujúcou osobnosťou sa skrýva jeden z najlepších hráčov všetkých čias – futbalová ikona, ktorá strelila viac ako 570 gólov a zaistila 14 majstrovských titulov v štyroch krajinách. Jeho profily na sociálnych sieťach v súčasnosti sleduje viac ako 120 miliónov ľudí z celého sveta.

image
XTB

„Úspech v športe aj v investovaní závisí od sebadôvery, disciplíny a nezlomného odhodlania, preto som sa rozhodol spojiť sa s tímom XTB,“ povedal Zlatan Ibrahimović.

Spolupráca so Zlatanom Ibrahimovićom je prirodzeným rozšírením marketingovej stratégie XTB, ktorá prepája svet profesionálnych športovcov s oblasťou investovania a financií.

image
XTB

„Zlatanova charizma, disciplína a energia sa dokonale zhodujú s podstatou XTB a ja som nesmierne nadšený, že je naším globálnym brand ambasádorom,“ povedal Omar Arnout, generálny riaditeľ XTB. „Zlatan sa stal jedným z najlepších futbalových hráčov na svete vďaka tvrdej práci a oddanosti, čo je podobná cesta, akou sme si v posledných dvadsiatich rokoch prešli my. Z tohto partnerstva sme naozaj nadšení a sme si istí, že nám pomôže pozdvihnúť značku na úplne inú úroveň,“ dodal Arnout.

Nový brand ambasádor bude debutovať v doposiaľ najväčšej marketingovej kampani spoločnosti, ktorá propaguje širokú škálu investičných produktov ponúkaných na online platforme a v mobilnej aplikácii XTB. Kampaň predstaví nový positioning „Kde Vaše peniaze pracujú“, ktorý má odlíšiť ponuku XTB od konkurencie a ukázať zameranie spoločnosti na jednotlivcov hľadajúcich spôsob, ako svoje peniaze efektívne využiť, či už aktívne, alebo pasívne.

image
XTB

„Multikanálová kampaň so Zlatanom Ibrahimovićom bude Na Slovensku spustená v televíznom vysielaní, outdoorových reklamách, online priestore a v menšej miere aj v tlačených médiách a rozhlase. Okrem SR súčasne pobeží na 13 ďalších trhoch po celom svete cez obdobné kanály vrátane VOD platforiem a televízneho vysielania v Česku, v Poľsku, v Rumunsku a Portugalsku,“ dodal Michael Kopta, marketingový riaditeľ XTB pre Česko, Slovensko a Maďarsko.

 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. október 2024 13:59