StoryEditor

Holandská arkádová sieť Gamestate prinesie do Bratislavy vzrušujúci herný zážitok

24.05.2023, 19:07
Autor:
redred

Nová pobočka arkádového centra Gamestate prinesie od 1. júna do Bratislavy herné zážitky pre deti, mladých i dospelých.

Cieľom novej pobočky je pomocou širokej škály hier a pohlcujúcej zábavy priniesť nostalgiu i revolúciu v interaktívnej zábave na Slovensku.

Nová pobočka v bratislavskom Auparku

Ako prví sa na Gamestate môžu tešiť obyvatelia hlavného mesta. Moderné priestory v nákupnom centre Aupark s rozlohou 900 metrov štvorcových otvoria svoje brány už 1. júna a pre návštevníkov budú otvorené každý deň.Gamestate ponúka flexibilitu pre všetkých návštevníkov, ktorí majú chuť zahrať si svoje obľúbené hry kedykoľvek sa im zachce.

Nájdete tu všetko od akčných dobrodružstiev a vzrušujúcich multiplayerových zážitkov až po nestárnuce klasiky ako vzdušný hokej, automaty Pac-man alebo Super Mario. Návštevníci si budú môcť vybrať z viac ako 90 rôznych hier. V Gamestate si nájde  každý niečo, čo mu vyhovuje, a to všetko pod jednou strechou.

Voľný vstup pre každého zvedavca

Gamestate je známy svojou filozofiou voľného vstupu, čo znamená, že do priestorov s hrami sa dostanú všetci návštevníci zdarma. To všetko v súlade s ich filozofiou poskytnúť dostupné a príjemné prostredie pre všetkýchmilovníkov hier.

image

Gamestate.

Hranie v priestoroch v arkádovom centre Gamestate je veľmi jednoduché. Všetko čo potrebujete, je hracia karta, ktorú si zakúpite na pokladni. Na túto kartu vložíte kredity, s ktorými môžete vyskúšať jednotlivé hry. Pri väčšine hier získate za hranie aj farebné lístky.

Tie môžete hneď využiť a vybrať si z množstva skvelých cien, alebo si ich počas roka postupne zbierať na väčšie ceny. Osvedčený princíp bezhotovostných platieb návštevníkom umožňuje jednoduchý a komfortný presun po priestoroch bez nutnosti neustáleho vyťahovania peňaženky.

Rovnako ako v iných pobočkách Gamestate je najvyššou prioritou vytvorenie bezpečného a zábavného prostredia pre všetkých milovníkov hier. Návštevníci mladší ako 18 rokov však musia prísť v sprievode dospelej osoby.

Vyše 50 rokov zábavy

Gamestate je holandská rodinná spoločnosť so silným zastúpeným po celej Európe. S celkovo 46 pobočkami v šiestich krajinách kontinentu je Gamestate už uznávaným lídrom v oblasti arkádových hier.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 21:14