Hosťom relácie Na hrane bude prezidentka SR Zuzana Čaputová.
StoryEditor

Do diskusného kresla v Na hrane sa posadí prezidentka Slovenska Zuzana Čaputová

24.05.2023, 12:03
Autor:
redred

Vo štvrtkovej politickej relácii ponúknu divákov aj prieskum agentúry AKO o schopnosti Slovákov ušetriť si financie z aktuálneho príjmu.

Televízia JOJ, po týždňovej prestávke, kedy minulý štvrtok neodvysielala reláciu Na hrane, kvoli upravenému programu pre zápas našej hokejovej reprezentácie na MS 2023, prichádza z ďalším vydaním diskusnej relácie už tento štvrtok.

Teda už 25. mája večer vás znovu čaká naživo politický duel na aktuálne témy, ale očakávať môžete znovu aj exkluzívne prieskumy.

Moderátorka, dramaturgička, ale aj skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková si tento raz pozvala do štúdia diskutovať prezidentku SR Zuzanu Čaputovú.

Hovoriť budú o aktuálnej politickej situácii, o predčasných voľbách, o fungovaní NR SR, ale aj o prezidentských voľbách, či o boji proti dezinformáciám.

Divákom ponúkneme prieskum agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o schopnosti Slovákov ušetriť si financie z aktuálneho príjmu, o sociálnej situácii, o potrebe opatrení a o očakávaniach od vlády Ľudovíta Ódora prioritne v sociálnej sfére.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie na webe www.hrane.joj.sk.

Sledujte Na hrane vo štvrtok 25. mája o 21:45 hodine na JOJke, ale nájdete ju aj vo vysielaní novej spravodajskej stanice JOJ 24.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 12:38