Rolins mala pauzu od sociálnych sietí.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Dara Rolins prezradila detaily zákroku, ktorý podstúpila. Ako je spokojná s výsledkom?

02.05.2024, 09:00
Celebrity

Dara Rolins pred pár mesiacmi absolvovala plastiku tváre. O zákroku sa nemal nikto dozvedieť, no človek mieni...taliansky lekár mení. Ten sa prominentnou klientkou pochválil na svojich sociálnych sieťach a tak musela popová diva s pravdou von. Dara si následne dopriala pauzu od práce aj sociálnych sietí. V týchto dňoch sa prvýkrát prihovorila svojim fanúšikom.

Dara je známa tým, že sa snaží byť za každých okolností autentická. Aj to je iste dôvodom, prečo si získava už niekoľko desiatok rokov priazeň fanúšikov.

Video ako dôkaz

Dara si svoj vzhľad nechala vylepšiť ešte začiatkom februára na jednej z prestížnych talianskych kliník. Doktor Michele Pascali však vtedy urobil prešľap, s ktorým popová diva ani náhodou nerátala. Zverejnil video pred zákrokom, na ktorom je Darinka bez akéhokoľvek mejkapu, v pyžame a s lookom, na ktorý u nej nie sme ani náhodou zvyknutí. Zahmlievať nemalo cenu a tak Dara potvrdila, že zákrok absolvovala, no konkrétnosti si nechala pre seba. Po úspešnej rekonvalescencii sa však rozhodla prehovoriť.

Prezradila detaily

Dara podstúpila skrášľovacie procedúry aj v minulosti. Otvorene o nich hovorí, no tentokrát to za ňu niekto povedal možno skôr, než na to bola pripravená. Dnes už má pár mesiacov po zákroku, s ktorým je podľa jej slov spokojná a na svojom blogu vermibydara sa rozhodla prezradiť ešte niečo viac: „Dôvod, prečo my ženy podstupujeme všetky tie skrášľujúce procedúry má každá jedna z nás individuálny. Je nám prirodzené riešiť sa. A spôsob, ktorý pre seba vyhodnotíme ako najefektívnejší je len naša vec. Mala som pocit, že aj napriek môjmu zdravému životnému štýlu, stravovaniu a športovaniu sa môj spôsob života, rovná sa večerná pracovná doba plus ranné vstávačky s Lolou do škôlky, potažmo do školy - sa dlhodobo, pomaly ale iste, podpisovali na mojom stále viac unavenom vzhľade.“ Za jej vždy upraveným zovňajškom je tím ľudí, no sama priznáva, že vykúzliť z nej Daru, na ktorú sme všetci zvyknutí už stojí trošku viac úsilia: „Je jasné, že na rozdiel od iných mamičiek mám ja, armádu tých najšikovnejších kúzelníkov, ktorí zo mňa za každých okolností vykúzlili „DARU“, ale aj TO, začalo byť čím ďalej tým viac náročnejšie…aspoň teda z môjho pohľadu.“

Ako to dopadlo?

Dara sa na niekoľko mesiacov stiahla z verejného života aj zo sociálnych sietí. Primárnym dôvodom bolo určite zotavovanie sa po operácii. A ako dopadla? Dara je nad mieru spokojná a zdá sa, že jej  očakávania sa naplnili: „A ako sa cítim ja? Ako čerstvá manDarinka! Taká tá s tým zeleným lístkom. Sviežo. Proces uzdravovania je síce nesmierne zdĺhavý a otravný, pretože vyžaduje absenciu pohybu a akejkoľvek námahy, takže je človek uväznený niekoľko dlhých týždňov vo vlastnom, nie príliš „zdravom tele“ - pretože z môjho pohľadu je zdravé iba telo, ktoré sa hýbe. Ale efekt je myslím pozoruhodný.“

Ako Dara aktuálne vyzerá, si môžete pozrieť v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 19:24