Gáboríkovci sú v Chorvátsku.instagram/iversanns
StoryEditor

Gáboríkovci v Chorvátsku: Už dovolenkujú vo vlastnom!

20.06.2023, 09:00
Celebrity

Ivana a Marián Gáboríkovci sa po náročnom období rozhodli navštíviť Chorvátsko, kde si pred dvomi rokmi kúpili luxusným dom len pár metrov od pláže. Dovolenku si užívajú naplno a podľa príspevkov na sociálnych sieťach je postava Ivany v plavkách aj po dvoch deťoch naozaj závideniahodná.

Gáboríkovci si toho posledné obdobie prežili naozaj mnoho. Okrem toho, že spolu účinkovali v tanečnej šou Let´s Dance, Marián začal pôsobiť ako odborník v štúdiu majstrovstiev sveta. Len pred týždňom sa na sociálnych sieťach pochválili fotografiami z krstu dcéry Leily, kde pre deti pripravili veľkolepú oslavu, ktorá je snom každého dievčatka. Nechýbal nafukovací hrad, množstvo sladkého občerstvenia či ružové balóny poletujúce po záhrade. O pár dní na to sa však rozhodli zbaliť kufre a odcestovali do Chorvátska, kde si dovolenku užijú vo vlastnom.  

Vo vlastnom si užijú trochu súkromia

Pred dvomi rokmi sa Gáboríkovci rozhodli kúpiť nehnuteľnosť pri Jadrane, vďaka čomu tak môžu každé leto stráviť vo vlastnom. Ich biely luxusný domček sa nachádza v prenádhernej lokalite, na kopci priamo nad morom, len pár metrov od pláže a tyrkysového mora. Keďže si počas roka súkromie veľmi neužijú, aspoň tu ho majú nachvíľku len a len pre seba. Podľa sociálnych sietí je zrejmé, že celé dni trávia pri vode, no nechýbajú ani prechádzky mestom či fotografie v plavkách. Tie Ivanine sú doslova závideniahodné.

Dokonalá figúra po dvoch deťoch

Ivana sa za svoju postavu rozhodne hanbiť nemusí. Svedčia o tom aj fotografie, ktoré nedávno zdieľala na sociálnych sieťach. „Už štvrté leto iná postava, iná konfekčná veľkosť,“  pochválila sa manželka bývalého hokejistu svojim fanúšikom. Aj keď si mnohí myslia, že po dvoch deťoch vyzerá jej figúra dokonale, Ivana je zatiaľ presvedčená o inom. „Po dvoch pôrodoch preferujem plavky s vysokým pásom alebo celé. Chce to všetko čas, ale na teraz sa cítim pohodlne takto,“ priznala na Instagrame. Síce sa medzi komentármi našli aj nejaký neprajníci, musíte uznať, že len máloktorá žena je so svojou postavou spokojná. Takže, aj keď je Ivanina postava závideniahodná, podľa nej je ešte stále na čom pracovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 08:36